上一頁下一頁
發新話題

有無人接受到唔沖洗的口口?

收藏  |  訂閱
97  9.6k

引用:
原帖由 bcm 於 2020-3-11 19:22 發表 查看引用來源

我果個又係對黑絲無咩反應~
咁你自己呢?
(其實唔講佢地, 我自己感覺都係麻麻)

引用:
原帖由 azpui 於 2020-3-12 00:30 發表 查看引用來源
我係諗起你都已經興奮,見面就不得了啦,哈哈,好想見下你對靚腳
哈哈哈我好似打錯o左字 應該係"人地無興趣"
講真淨係睇腳o既話上網搵圖, 對對都差唔多o既啫, 都有唔少靚腳

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-12 08:06 發表 查看引用來源

哈哈哈我好似打錯o左字 應該係"人地無興趣"
講真淨係睇腳o既話上網搵圖, 對對都差唔多o既啫, 都有唔少靚腳
但我想睇你,哈哈,你個距離感冇咁遠,而你又鐘意俾你錫腳奶腳,所以想認識下你,哈哈

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-3-11 23:29 發表 查看引用來源
B豬你都過左黎呀?唔見你上以為你唔再玩
唔係呀~我成日去人夫人妻個帖度傾架傾左好耐啦~

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-12 08:03 發表 查看引用來源

咁你自己呢?
(其實唔講佢地, 我自己感覺都係麻麻)
我都一般但我鐘意sm你知架啦, 成日叫佢剪爛絲襪佢都係一時時肯咋

引用:
原帖由 bcm 於 2020-3-12 16:21 發表 查看引用來源
我都一般但我鐘意sm你知架啦, 成日叫佢剪爛絲襪佢都係一時時肯咋
我記得
sm我地都唔會剪衫啫, 我o既認知sm就只係虐, 都係自動自覺咁除乾淨等待被虐

至於話點解唔中意絲, 我身邊呢位係中意見到肉囉, 唔著襪淨係著高爭鞋
佢講過話女人最索o既裝束係唔理上身著乜都要露腿同赤腳

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-13 09:05 發表 查看引用來源

我記得
sm我地都唔會剪衫啫, 我o既認知sm就只係虐, 都係自動自覺咁除乾淨等待被虐

至於話點解唔中意絲, 我身邊呢位係中意見到肉囉, 唔著襪淨係著高爭鞋
佢講過話女人最索o既裝束係唔理上身著乜都要 ...
我都明,但係我鐘意被虐時,剪爛左下面著緊D野,唔著又唔得架wo會無癮.
我屋企好似得一兩對高跟鞋因為平時番工唔會著.

回覆 97# bcm 的帖子

多謝兩位師姐分享的心聲。😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆