上一頁下一頁
發新話題

羅湖原來多間奶嘢

收藏  |  訂閱
56  12.8k

羅湖原來多間奶嘢

收到一封神祕名單:問S、MH、凱YHT、黃金HA、御D,都奶嘢至少一個月先開番,我記得黃金HA係一間大型水療場,幾年前出晒名黃金鬆腿,今次羅湖都勁大風

引用:
原帖由 tanghaojun 於 2018-3-18 09:54 PM 發表 查看引用來源
收到一封神祕名單:問S、MH、凱YHT、黃金HA、御D,都奶嘢至少一個月先開番,我記得黃金HA係一間大型水療場,幾年前出晒名黃金鬆腿,今次羅湖都勁大風
確實幾神秘
問S即係邊間呢?

引用:
原帖由 emau1 於 2018-3-18 10:55 PM 發表 查看引用來源

確實幾神秘
問S即係邊間呢?
張清單寫左8 間,但有消息話唔止咁少

問S 即係瑞季,問手

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-18 11:04 PM 發表 查看引用來源

張清單寫左8 間,但有消息話唔止咁少

問S 即係瑞季,問手
太恐怖了,我決定左真係唔去住
好彩琴日約到個js去佢地方做
兩年離我叫左佢幾次去開房,佢都係堅守底線唔肯去
尋日卒之食到了,好食 :smile_35:

引用:
原帖由 emau1 於 2018-3-18 11:20 PM 發表 查看引用來源

去佢地方唔怕黃腳雞?都系7仔好的

引用:
原帖由 emau1 於 2018-3-18 11:20 PM 發表 查看引用來源

你就好,我識幾件都仲係堅守城池

昨天晚上九点到達月亮x,未見過少人到咁,深圳真係有事,證件登記重要影人頭相,池D可能要抽血.驗屎.驗尿.口水.姓別.(申報我有一年冇上過大陸.

有幾大风呀,早幾日都有上去,只是運动服。客服正常出照片

路过见到几间招牌无开灯 估计都休息了

引用:
原帖由 肥仔寧 於 2018-3-19 12:53 AM 發表 查看引用來源
昨天晚上九点到達月亮x,未見過少人到咁,深圳真係有事,證件登記重要影人頭相,池D可能要抽血.驗屎.驗尿.口水.姓別.(申報我有一年冇上過大陸.
如果咁唔好彩拉左是有機會驗尿的,當然不是驗糖尿病啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆