仙氣變膠人

收藏  |  訂閱
5  1.6k

仙氣變膠人

小弟唔知呢篇野係咪放呢度,如果放錯的話,麻煩版主delete。

話說十年前,小弟都識咗同食咗唔少QQ女,今次既女主角係一個廣西妹。

最初佢加我,佢一話佢係一間工廠做會計,我都知有九成食得到。其實果時相信好多CHING都食唔少呢D女:外省廠妹。一個女仔離鄉別井到廣東打工,無親無故,俾人蝦就少不免,思鄉病發作就一定會有,果時長途電話費唔平,就算廠入面有電腦上到QQ,始終QQ都係以文字訊息為主,家鄉老人家就算有電腦都唔識用,唔似而家D電話咁方便,V7可以視像會議,加上工時長、工資又唔高,飛機票無以家咁平咁方便,高鐵就更加未有,長途車一坐就十幾二十個鐘,路費又唔平,卧鋪長途巴又危險又雜,所以佢地好多時幾年新年先返去見下父母一次,十分陰公豬。

所以小弟果時有一條獨門秘方去溝呢D女:空中充值,大約早十年八載係深圳玩過或者住過的CHING一定知道,你只要行去任何一間賣電話咭既商店,UP出個NUMBER,你就可以幫果個人充電話費。果時你只要同呢D女傾傾下,佢地一定唔多唔少有思鄉,呢個時候你盼下好人,幫佢充50人仔等佢打返鄉下,一來佢會覺得你係重視孝道既人,對你經已有好感,二來實在所費無幾,一個月幫佢充150,感激過你買隻介指俾佢,再加上有時條女唔舒服你買下葯、關心下,真係除非自己個樣靚仔過豬八戒,否則十個都至少中七個。

言歸正傳,小弟用同一方法,好快就溝到呢個廣西妹,有一次係佢叫我去佢宿舍,我唔記得果度叫公明定光明,總之係羅湖商業城座20蚊小巴去到一條叫玉律村既地方,嘩,都要座一粒鐘。去到佢請我去佢宿舍坐就知一定有下文,見到佢真人,你話佢係女神咁既樣就一定唔係,但感覺級數就有如而家時下所講既仙氣,即係香港飛魚女歐X淳果隻feel,大約160高,瘦底但有B,呢D女唔算極品,但都係果句:飛魚女係你面前,有得食,你唔食呀?如是者玩咗半年,但覺得實在太遠水腳,同埋最重要當時係羅湖、福田都有3件QQ女到手,相比之下當然食近D啦,但隨住QQ呢件產物漸漸變成睡火山後,我同呢條廣西妹就無來往。

最近小弟有日係餐廳等人,無聊間玩玩下電話,發現好多舊相好既電話仲未delete,忽然想到試下係V7用電話號碼搵唔搵到佢地,順便睇下如果可以的話就打番場友誼波,其中一個就係呢位廣西妹。搵之前都有心理準備,話曬十年前25、26歲,家下即係35、36歲,有機會係有小朋友既大媽,但勢估唔到一見到相頭,嘩!咁X似夏蕙姨?真係要定一定神,細心再睇清楚,同埋諗番佢之前個樣先至match到係同一個人,但真係膠到…..我唔可以用整容黎形容,應該用毁容黎形容可能會貼切D,見到咁樣即刻無曬性慾,莫講話要加佢。

有時真係唔明,個女仔如果係好似馬X露咁,去整容搏一搏,單車真係變到摩托,到時真係姿色改變命運,但眼見而家好多內地女仔,明明條件都唔係差,有部份仲幾靚添,都要去整容,好似唔整唔安樂咁,如果真係好似呢條廣西女咁,就真係好無謂。

引用:
原帖由 大滾友 於 2018-2-11 10:25 PM 發表 查看引用來源
小弟唔知呢篇野係咪放呢度,如果放錯的話,麻煩版主delete。

話說十年前,小弟都識咗同食咗唔少QQ女,今次既女主角係一個廣西妹。

最初佢加我,佢一話佢係一間工廠做會計,我 ...
10幾年前,應該大約係2000
我去 jordan 玩K壓,佢係大陸妹
唔知佢係單程定雙程
但做完之後佢好鍾意我,想做我女朋友
我又唔覺意比左電話號碼佢
佢之後搵左我幾次,電話
我接都唔敢接離聽

....... 10幾年後上個月
突然之間收到佢 whatsapp
佢對以前d事冇乜印象,佢whatsapp我係想問我點玩股票,買邊隻好
佢,同佢老公依家係東門開coffee shop
門面唔錯

好多妓女都已經找到幸福了
我呢個嫖客仍然都係咁梅

十幾年前,好耐啵,現在溝女都有人用,睇微信圈睇女女講

NOW 係QQ G 多D, 搵食多,

而家WECHAT 真係方便好多

依家大6唔同晒, D女都跟住變晒, 往事只能回味呀

:smile_19:

前往最後回覆