上一頁下一頁
發新話題

汕頭之旅

收藏  |  訂閱
127  11.8k

咁攪笑~自己上唔到,就覺得全世界呃你~:smile_03:
如果你話自己不舉,咁咪要全部人影張(硬)照比你睇~
自己去上水火車站門口,睇下賣電話卡D人講咩先啦~

引用:
原帖由 小胖 於 2018-4-2 04:21 PM 發表 查看引用來源
費九事睬你,想知道汕頭多啲資訊,如有熟悉汕頭的師兄請告知一二:交通:我係深圳出發,本來心思思坐高鐵,深圳北去潮汕站,全程兩小時十五分,但想下由福田去深圳北十個站,網上訂票又要半個鐘前取票,去到潮 ...
汕頭主要係 微信的的 或 摩托車

引用:
原帖由 emau1 於 2018-4-2 07:24 PM 發表 查看引用來源

原來汕頭揾食咁艱難,咁遠
咁算了,不去了
咁,一地兩檢
通唔通過都冇所謂了
去汕頭真係好唔方便,坐火車 但車站離市區遠,坐大巴 最少4個幾鐘,萬一出發開車時間係中午2點就更仆街,如果中途唔塞車 但去到汕頭入城 條橋 肯定又塞爆,因為係放工時間,上次約左汕頭客戶食晚飯,朋友開車上去,4百多公里 從深圳計算 ....結果用左5個半小時先入到城 .....😓😓

引用:
原帖由 gogogoxxx 於 2018-4-4 12:58 AM 發表 查看引用來源

去汕頭真係好唔方便,坐火車 但車站離市區遠,坐大巴 最少4個幾鐘,萬一出發開車時間係中午2點就更仆街,如果中途唔塞車 但去到汕頭入城 條橋 肯定又塞爆,因為係放工時間,上次約左汕頭客戶食晚飯,朋友開車上去 ...
但汕頭要感受一下做首富的靈氣

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-4-2 03:45 PM 發表 查看引用來源
唔信係啱架,揾出真相係要靠自己好D,别人幫你唔到,你去play store 下载 vpn的 ultrasurf 軟件,多數得
這個可以 .. 本人親證 ... 我現在就在深圳 .. 哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-4-6 11:59 AM 發表 查看引用來源

這個可以 .. 本人親證 ... 我現在就在深圳 .. 哈哈哈哈哈哈哈
你在深圳?

小心
不要叫雞

引用:
原帖由 emau1 於 2018-4-6 12:24 PM 發表 查看引用來源

你在深圳?

小心
不要叫雞
請不要以已度人 ... 哈哈哈哈哈哈

睇就好順 .. 回貼就好卡 .. 有機會 hang .. 始終都係免費野 .. 要求唔好甘高 .. 哈哈哈哈

引用:
原帖由 核心橙色豬豬 於 2018-4-2 12:02 PM 發表 查看引用來源

網絡同用乜牌子机有乜關係
講乜都冇用,
各位唔肯做示範
希望有人做到破左被封真正實証
通知望下好吗?
師兄都好頑固下喎!咁多人回覆你話得,你可以唔信,但其他師兄係無責任要證實比你睇,我用中移動嘅 大灣區月費計劃,十G中港兩用,每次都上到Wastsapp,係無任何封鎖。你唔好又叫我比證據呀,我會要求你證明係男人先再講㗎。

引用:
原帖由 雄氣 於 2018-4-6 02:31 PM 發表 查看引用來源

師兄都好頑固下喎!咁多人回覆你話得,你可以唔信,但其他師兄係無責任要證實比你睇,我用中移動嘅 大灣區月費計劃,十G中港兩用,每次都上到Wastsapp,係無任何封鎖。你唔好又叫我比證據呀,我會要求你證明係男人 ...
個位師兄成日話自己返大陸中出五十蚊大媽,三十蚊路邊雞,咁你又信唔信:smile_46::smile_46::smile_46::smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆