上一頁下一頁
發新話題

有無幫對方剃過毛

收藏  |  訂閱
91  14.3k

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-25 07:37 發表 查看引用來源
系咩...我又唔覺有奇異眼光喎
睇當時碰上乜野人啦, 上次旅行團友老襟舅爺浸裸湯, 佢地 d 目光好似未見過, 點知佢地真係話未見過真人冇毛兼割左包皮, 四仔入面 d 鬼佬就見得多, man c 亨你昂藏七吋男兒漢, 成碌大炮咁都來不及望有冇毛啦....

引用:
原帖由 cal2048 於 2020-3-25 09:24 發表 查看引用來源
莫非師兄試過天體村?感覺系點架?
冇乜點, 個個赤裸裸.. 初初裸唔慣就尷尷地, 話晒細細碌比下去....
睇係去邊度, 歐洲會奔放 d , 要全裸多, 唔少機會見到 outdoor sex(海灘區), 亦見唔少太太幫佢地老公含奶, 湊夠腳返房玩 swing 都有, 泰國多數係堅持純裸露, 扯硬左就要遮下, 就算係 couple 都唔俾 outdoor sex, 某 d 村會就下某 d 人(怕醜), 容許用巾或沙瑯遮下, 女仕們遮下身多, 間唔中會約埋個台灣朋友去觀摩下, 太太們就有其他 j 嘅真身望....
去過德國幾著名男女混桑拿, 可能當時太多正野, 大多數男仕最後浸池上水都硬晒...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-25 09:52 發表 查看引用來源

睇當時碰上乜野人啦, 上次旅行團友老襟舅爺浸裸湯, 佢地 d 目光好似未見過, 點知佢地真係話未見過真人冇毛兼割左包皮, 四仔入面 d 鬼佬就見得多, man c 亨你昂藏七吋男兒漢, 成碌大炮咁都來不及望有冇毛啦.... ...
我都無理佢哋,所以唔覺得自己有問題囉😅

回覆 53# purple晴 的帖子

咁你系咪要叫對手剃得一乾二淨?

回覆 64# cal2048 的帖子

至少要修剪得整齊,短短地咁

試吓都幾好⋯幾好光脫脫

回覆 65# purple晴 的帖子

咪要定時理髮。咁你自己剪?定對手幫你剪?

回覆 1# Guezz 的帖子

系架,干淨好多,做起尼都落力D。

回覆 12# Lily花香 的帖子

自己剃,抑或男人幫妳剃?

引用:
原帖由 cal2048 於 2020-3-26 06:26 發表 查看引用來源
咪要定時理髮。咁你自己剪?定對手幫你剪?
我通常都會幫bf修
我做咗 laser,所以唔洗人幫手 :p

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆