上一頁下一頁
發新話題

老婆/女友3P

收藏  |  訂閱
105  33.3k

引用:
原帖由 cky08 於 2020-3-5 02:05 發表 查看引用來源

兩個男SP??
應該似係,係老公既應該會再玩😁

引用:
原帖由 cky08 於 2020-3-5 02:05 發表 查看引用來源

兩個男SP??
Sp同佢fd,亦都試過同老公(未結婚前)同佢fd

引用:
原帖由 Emmmma 於 2020-3-5 13:48 發表 查看引用來源

Sp同佢fd,亦都試過同老公(未結婚前)同佢fd
咁之後仲有冇見老公個fd ? 見倒會點?

咁其實要無時無刻都灌輸我好想玩MMF嘅心態,每次做愛都會問老婆想同咩男人玩,開頭佢都話唔敢玩,咁我咪就一就話搵人同佢推油按摩囉。等佢慢慢適應,當去到酒店,我同老婆攞左房,飲下酒,個師兄上到嚟,話沖涼先,之後我同老婆講,陪人沖啦,溝通下啦,點知老婆真係入左去幫人沖,之後就。。。成事啦

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2020-3-5 14:22 發表 查看引用來源

咁之後仲有冇見老公個fd ? 見倒會點?
有呀會經常見面
冇嫁,吾會尷尬果種,佢果fd有問過幾時再玩

引用:
原帖由 高大男 於 2020-3-5 14:23 發表 查看引用來源
咁其實要無時無刻都灌輸我好想玩MMF嘅心態,每次做愛都會問老婆想同咩男人玩,開頭佢都話唔敢玩,咁我咪就一就話搵人同佢推油按摩囉。等佢慢慢適應,當去到酒店,我同老婆攞左房,飲下酒,個師兄上到嚟,話沖涼先,之後我同老婆講,陪人 ...
我都識按摩,我同個ex嘅朋友推油,佢班frd話好爽

引用:
原帖由 Emmmma 於 2020-3-5 14:34 發表 查看引用來源

有呀會經常見面
冇嫁,吾會尷尬果種,佢果fd有問過幾時再玩
咁有冇心郁郁想繼續????

引用:
原帖由 高大男 於 2020-3-5 14:23 發表 查看引用來源
咁其實要無時無刻都灌輸我好想玩MMF嘅心態,每次做愛都會問老婆想同咩男人玩,開頭佢都話唔敢玩,咁我咪就一就話搵人同佢推油按摩囉。等佢慢慢適應,當去到酒店,我同老婆攞左房,飲下酒,個師兄上到嚟,話沖涼先,之後我同老婆講,陪人 ...
之後仲有冇keep住約玩呢?
佢投唔投入倒?

引用:
原帖由 tokyo999 於 2020-2-28 20:48 發表 查看引用來源

師兄係咪交換互搞?
係呀,你呢?有冇玩

引用:
原帖由 giggs2829 於 2020-2-29 00:32 發表 查看引用來源
中年人仕,結左婚都十年有多
師兄識玩🤩🤩🤩🤩🤩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆