上一頁下一頁
發新話題

汕頭之旅

收藏  |  訂閱
127  11.8k

引用:
原帖由 小胖 於 2018-4-2 01:32 PM 發表 查看引用來源
聽到個笑話:有個人姑且叫佢亞七,因為有中度智障,年紀大又未結婚,於是,佢亞媽就安排迫佢結婚,但亞七唔知咩叫洞房,就走去問亞媽,亞媽又答得支吾以對:你用身體硬的地方,撞媳婦小便的地方就是了,到了第二日, ...
講乜都無用
最實在即時上傳有確實証據相
唔係說什麽
或左右言其他
都係逃避

引用:
原帖由 核心橙色豬豬 於 2018-4-2 03:23 PM 發表 查看引用來源

講乜都無用
最實在即時上傳有確實証據相
唔係說什麽
或左右言其他
都係逃避
唔介意我直接小小講句 :

欠你架 ??

哈哈哈哈哈哈哈哈哈

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 核心橙色豬豬 於 2018-4-2 03:29 PM 發表 查看引用來源

最實在,小肝係汕頭
小胖網友赐一張相証實
我以後見小胖網友即叫大哥
我是契弟
上唔到
就?
老實講 .. 你去鴨記 ... 街邊買電話卡的車仔檔 .. 檔檔都有中國翻牆電話卡買 .. 你花一百幾十買一張試試囉 ... 你唔係一百幾十都使唔起呀 ...

重有最簡單既方法 .. 你香港用緊個電話號碼 .. 申請國内慢遊 .. 返到大陸就開慢遊數據上網 .. 正常既就乜野網站都上到 ... 不過就肯定貴囉 ...

再講兩句 .. 你應該先貼圖 ... 証明你用以上既方法 .. 係大陸上唔到香討 .. 點解你唔首先貼圖呢 ? 

引用:
原帖由 核心橙色豬豬 於 2018-4-2 03:29 PM 發表 查看引用來源

最實在,小肝係汕頭
小胖網友赐一張相証實
我以後見小胖網友即叫大哥
我是契弟
上唔到
就?
唔信係啱架,揾出真相係要靠自己好D,别人幫你唔到,你去play store 下载 vpn的 ultrasurf 軟件,多數得

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-4-2 03:45 PM 發表 查看引用來源
唔信係啱架,揾出真相係要靠自己好D,别人幫你唔到,你去play store 下载 vpn的 ultrasurf 軟件,多數得
大陸翻牆要俾錢 . 不論翻出定翻入 . 個類軟式通常都係每日試用十幾分鐘 . 要長用就要另外交費 .. 

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-4-2 03:54 PM 發表 查看引用來源

大陸翻牆要俾錢 . 不論翻出定翻入 . 個類軟式通常都係每日試用十幾分鐘 . 要長用就要另外交費 ..  
呢個係唔駛錢,用咗成2年,一毛钱未比過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆