上一頁下一頁
發新話題

分隔兩地, 但又走在一起 (Updated #514 <走甜大結局>)

收藏  |  訂閱
713  75.4k

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-29 14:21 發表 查看引用來源
唔經唔覺寫左18篇, 今篇會係最後同大家分享既最後一樣我同Y第一次..........
2019年12月24..........吉隆坡

因為要出差去馬來西亞幾日, 也正好12月25日係我同Y一齊既兩周年.........所以我訂埋機票比Y, 工作之餘順 ...
甜故得嚟好sweet💖呀!好難想像下集講分手!😢
樓主寫還寫,也不要太傷心,保重!

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-29 14:21 發表 查看引用來源
唔經唔覺寫左18篇, 今篇會係最後同大家分享既最後一樣我同Y第一次..........

因為要出差去馬來西亞幾日, 也正好12月25日係我同Y一齊既兩周年.........所以我訂埋機票比Y, 工作之餘順 ...
睇完嚕~
呢篇係甜故既最後一篇🥺🥺
肯為伴侶花思既真係唔多,
雖然係好多sex情節,
但睇到你地互動既情節,
真係覺得好sweet,好羨慕。
師兄出文咁多師姐期待係有原因既🤣

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-29 14:40 發表 查看引用來源

我諗妳想要呢D SWEET, 起碼一百幾十人排隊為妳提供啦..........我都想排呀
百幾人....講笑咩☺☺ 好多人夫無好似你咁架.... 可唔可以講你d細路幾大呀??見你連聖誕節都去旅行唔陪屋企人.應該屋企都無乜負擔個隻...你地分開咗唔係好耐咋喎....可能會隔幾個月後y 會再揾返你呢,相信佢都有掛住你嘅~

引用:

期待大結局,越睇越有味道

期待大結局😏😏😏

引用:
原帖由 cherryreport 於 2020-2-29 16:06 發表 查看引用來源

甜故得嚟好sweet💖呀!好難想像下集講分手!😢
樓主寫還寫,也不要太傷心,保重!
多謝關心, 可能因為唔方便向朋友講, 所以寫哂出黎都可鬆一口氣.......

引用:
原帖由 亞比該 於 2020-2-29 18:42 發表 查看引用來源

睇完嚕~
呢篇係甜故既最後一篇🥺🥺
肯為伴侶花思既真係唔多,
雖然係好多sex情節,
但睇到你地互動既情節,
真係覺得好sweet,好羨慕。
師兄出文咁多師姐期待係有原因既🤣 ...
多謝支持.....咁你係師兄定師姐呀?
我諗冇乜師兄有耐性睇長篇愛情故事掛.........

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-2-29 20:16 發表 查看引用來源
百幾人....講笑咩☺☺ 好多人夫無好似你咁架.... 可唔可以講你d細路幾大呀??見你連聖誕節都去旅行唔陪屋企人.應該屋企都無乜負擔個隻...你地分開咗唔係好耐咋喎....可能會隔幾個月後y 會再揾返你呢,相信佢都有掛住你 ...
我個女17歲了.........
我聖誕節得一日假期, 一般都唔會返香港, 等農歷年先返架.....
不過咁岩要去馬來西亞工幹先借機同Y玩幾日.......
係, 分開左一個月.....搵返我.......睇緣份既安排啦

引用:
原帖由 公司小獅子 於 2020-2-29 21:51 發表 查看引用來源

期待大結局,越睇越有味道
多謝你支持......

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-3-1 15:04 發表 查看引用來源
期待大結局😏😏😏
期待多一陣啦, 我覆埋妳呢個POST就正式開始寫.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆