上一頁下一頁
發新話題

引人入性.目錄#1(#111 小微/完)

收藏  |  訂閱
111  32.9k

師兄寫得好好
亦都好羡慕你有咁多經歷

回覆 30# 花郎 的帖子

故事好精彩,快D再有就好...

引用:
原帖由 失落完 於 2020-2-17 07:28 發表 查看引用來源
師兄寫得好好
亦都好羡慕你有咁多經歷
多謝欣賞,係好多.我得閒慢慢寫.

引用:
原帖由 公司小獅子 於 2020-2-17 08:32 發表 查看引用來源
故事好精彩,快D再有就好...
下篇換下口味,講下個走後門有高潮既女人.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-2-17 14:20 發表 查看引用來源
下篇換下口味,講下個走後門有高潮既女人.
好睇,等你嘅更新!

亞月同亞雅係同一個論壇既人,不過佢地之間互不認識.亞月唔算活躍,佢做CDROM多,應該係無聊.中意上來睇人講野.間中講兩句個種.不過佢係個壇時間都唔算短.
開頭識佢時互相pm,佢話中意睇我留言.好笑又有野學到.
我話都係吹水姐.
佢話唔係架,我係你fans來.

好自然由壇上發展到好友私聊.平時傾下計講下生活個人興趣之類.佢經常以一種崇拜我既語氣同我講野,強調自己係我fans.
咁樣關係維持左年幾.我都了解到佢係一個單親媽媽.好後生時就識左前夫意外有左結婚.後尾點解離婚佢無講.我唔係十分八卦既人.人地唔想講我多數唔多問.而家帶住個仔一齊生活.
奇怪在大家關係咁好,有幾次約佢出來食飯見下面.佢都推左.
我問咩事,佢話驚見左我我會失望.
我話傻啦.又唔係要咩野,朋友食下飯又唔係相睇.
哩個時候佢就會話等下次啦,實有機會.

除左無見面,我地講野已經無任何禁忌.性話題都好自然咁傾.
佢話佢有時都好想要.我建議佢買玩具.
亞月話從來唔會diy,因為驚慣左無左敏感度.
我話你又幾忍得,你咁中意我唔同我試下更進一步?
亞月話幻想下好啦.出來你會逃走.哈哈...
我話可能走既係你呢.
亞月話,唔會.我知你一定唔會差.我留意左你好耐.
我話咁你形容下你自己點樣.
嗯...普通人一個囉..唔靚唔醜.有機會見面你咪知囉.佢話.
咁你影張相俾我,唔著衫個種.跟住我打左個偷笑表情.
今晚沖涼影俾你啊.
估唔到亞月一d都無推託,好爽快就應承左.

(未完待續)

夜晚果然收到亞月send既兩張相.周圍打左碼.見到係長頭髮但cut左樣.,兩張都係影個胸.
一對木瓜奶又白又大.波型雖然唔靚.但乳頭係粉紅色.
我話你都幾大喎.顏色好靚.
亞月話我啱啱沖涼影.
我想睇你妹妹.
好啦..等陣..
等左十幾分鐘.三張影得唔係好清既鮑魚相send左過來.
哇..粉紅鮑魚.跟住我加埋個流口水既表情.
亞月俾左個面紅表情.亞仔係房,我哩埋廁所影.好難影啊.
我話辛苦晒,睇到我有反應添..咦,你濕左?
又一個面紅表情.我影時諗到俾你睇.好快就濕左啦.
我想要.幾個流口水表情.
我要吹頭啦,搞左好耐.亞月突然中止話題.

自此後我地話題多左好多性愛交流.亞月又影左d相俾我.
於是我提出左幾次見面邀請.但亞月次次都好似好猶豫.
終於一日我又提出,今日得閒不如出來見下啦.
今次亞月無拒絕,只係話見到我你唔好失望就得.
大家住既地區其實隔唔遠,唔使一個鐘我地係約好既地點第一次見面.
見到佢我明佢咩顧慮.其實亞月樣唔差,雖然亦稱不上好靚女.不過佢係個BBW.一米六左右差不多150磅.
見到我佢有d唔知點.我笑笑話終於見面啦.
亞月嗯左一聲,細細聲講咁你而家係咪想走啦.
話點會啊,我同你都識左咁耐.去啦?
佢明我講去啦咩意思.嗯左一聲低住頭跟我行.

開房沖涼.除左衫既亞月真係幾有肉地.雖然未算痴肥,但都好有份量.不過佢個身好白.真係肥肥白白.
佢一路都無出聲,好細心咁幫我搽沐浴液洗身.
我見佢咪咪嘴.問你笑咩.
你真係幾靚仔,同我想像既一樣.身材仲要咁好.
過得去啦,哈哈..俾佢讚我唯有咁椒應佢.

沖完佢幫我抹身,叫我瞓低.跟住趴上我身,由我乳頭錫起,手摸住我條棍慢慢咁摩下搖下.條脷由我胸口打轉一路向下移.
去到我細佬度一口含住.
嗯..佢個口又濕又暖.舒服.
我忍唔住開始配合起佢輕輕插佢個口.
過左一輪我已被完全吹硬,亞月一手扶住我肉棒一路向下奶,兩個春袋俾佢奶遍,佢竟然繼續向下,
條脷掃過會陰,佢成個頭埋係我大腿中間.我條件反射抬過屁股.佢一下就奶入我菊花.
唔...!我舒服到叫出聲.
真係好正,原來菊花咁敏感.亞月條脷又濕又暖又滑.係我會陰同菊花度不停掃上掃落.
我舒服到震.
你趴係度啦,亞月話.咁樣我好累.
於是我反轉身好似狗仔咁趴係度崛起個屁股.
平時後入女多,今次終於知道點解咁多女中意後入.
個種羞恥感同快感撈堆一齊,真係好難形容.
亞月係我後面成條脷又奶又頂,一手扶住我條肉棒慢慢卒,脷尖一下一下咁頂我後門.頂一下又奶一下.
我覺得我快感神經就來爆.對腳因為快感竟然不受控咁震.
哇..好正啊.我呻吟住講.

個口好累,抖下先.服侍我咁耐亞月終於都累.
你瞓低啦.
俾亞月奶到我成個後欄同大脾根濕晒.不過真係超舒服.肯咁做既對手真係唔多.仲要咁主動落力.我決定好好咁回報一下佢.

(未完待續)

就係我哄埋去想幫亞月奶鮑之際,一陣尿騷味令我即時縮沙.
無計,佢地肉多,私隱位置成日腌住,好少會無咩味.但我份人雖然都中意食鮑魚,都要好味至食得落.臨時變陣我改用手指去捽佢粒陰核,另一隻手手指慢慢地插入攪動.
啊啊...估唔到亞月好快有反應.睇來佢好受落.
於是我專攻插入,中指係佢腔穴內又了又插又捽,同時手指公按住粒核摩擦.
啊啊啊..唔得..唔得...我唔得..
唔使幾下隨著一股股淫水白漿流出來,亞月扭動住個身不斷叫床.
見到咁有效我加多兩錢肉緊中指右無名指一齊插入.
啊...唔得啦...我唔得..啊啊...唔得....
亞月既叫床聲幾特別.
加埋食指,而家我已經插左三隻手指入去用最快速度模仿震動棒咁chok
叫床聲加水聲交響埋一齊,亞月俾我指交到白漿糊滿成隻粉鮑流埋落床單..
啊啊啊...我唔得..!突然亞月一手捉實我手腕唔俾我郁.好大聲咁喘氣.我係佢腔穴內既手指好明顯地應受到一下一下既抽搐.好似啜緊我手指咁.
佢高潮左.

霞..霞...霞...
我掹出手指,聽住亞月剛高潮完既喘息聲.翻身分開佢大脾.對住濕立立既鮑魚一棍就插到底.
啊!
嗯..!
肥有肥既好處.條棍完全俾一層層暖肉包住.入面好濕好滑.我毫不費力一下下都可以插到底.
可憐亞月啱先高潮完又來一陣暴風雨.對住佢我完全唔使驚太大力整痛佢.下下打桩咁入到最深.
啪..啪.啪..啪..啪..啪..啪
唔快但每一下都好用力.
啊!唔..啊...唔得...啊...我唔得...啊...唔得..!
亞月完全俾我插到叫床聲都震埋.

來,換個姿勢後面插.
我要報復頭先我狗仔式俾佢用脷攻擊我菊花.而家到我係後面入你.
亞月喘住氣翻身趴係度.佢個巨臀真係幾震撼.
嗯..分開佢股肉對準個肉洞我又係一下就入晒.
正啊!
啪啪啪啪啪..又係一輪撞擊聲加呻吟聲.

係哩個時候,我發現亞月個菊花原來都係粉紅色,而且型狀仲幾靚.唔似人地又黑又生粒野等.
亞月個菊花粉經得來紋路都好平均,而且形勢平坦無咩異樣.
估唔到佢由乳頭到鮑魚菊花都係粉紅.
我邊插用手指去輕括佢後門.上面仲有好多淫液..
嗯..亞月好明顯受到刺激菊花縮左一縮.
哩個時候我突然想試下走後門..於是將條棍掹出來就住大量淫液摩擦亞月個菊門.
我插入去好無?我問..

(未完待續)

附件

仲未入正題。。。後門開發要好多時間準備喎,pls update

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-17 15:41 發表 查看引用來源
仲未入正題。。。後門開發要好多時間準備喎,pls update
今晚有點時間,更新了一段

回左先睇,thx😁😁

師兄,你哋去之前係咪已經講好咗咁玩法?😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆