上一頁下一頁
發新話題

分隔兩地, 但又走在一起 (Updated #514 <走甜大結局>)

收藏  |  訂閱
713  75.4k

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-2-27 13:26 發表 查看引用來源
呢度大把人多野食過我😂😂
唔好咁客氣啦

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-2-27 13:30 發表 查看引用來源
其實我想知結局多啲😂😂
呢一刻既結局係........我地分開左

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-27 13:30 發表 查看引用來源

想見一個人自然就安排到........想唔見一個人, 可能更難
所以話... 你沉晒, 佢好俾到戀愛感覺你囉

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-27 13:31 發表 查看引用來源

唔好咁客氣啦
真係架,我真係唔多,甚至叫少

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-27 13:32 發表 查看引用來源

呢一刻既結局係........我地分開左
呢個我知道,你篇文開頭有講,我想知原因姐

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-2-27 13:34 發表 查看引用來源
呢個我知道,你篇文開頭有講,我想知原因姐
我仲有兩篇就會寫完我同Y試過既第一次..........之後我想寫一篇完全走甜, 剖析我同Y點解會分開....不過我怕要寫好長........

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-27 13:37 發表 查看引用來源

我仲有兩篇就會寫完我同Y試過既第一次..........之後我想寫一篇完全走甜, 剖析我同Y點解會分開....不過我怕要寫好長........
其實我覺得都係黎唔開果幾個原因而分開姐,問題在於你哋兩個都可以做有咁絕姐

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-27 13:37 發表 查看引用來源

呢篇應該係最好睇, 心路歷程... 我都想知你同Y有冇彎轉. 學有個師妹咁講, 去到呢個年紀仲難得有咁濃既戀愛感覺, 好難得遇到. 如果其他野配合到, 可以留係身邊就好好

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-27 13:28 發表 查看引用來源

會儘快架啦..........知妳好吹得, 但唔好吹咁急, 好易爆架
哈哈吹你寫文炸

終於追晒啲👻,
你寫得好好呀,
字裡行間,
覺得你好錫Y,
佢好似小朋友咁鬧下情緒,
你都會氹佢,
有時即使年青熱戀中既男女,
都未必做到。
比個叻叻你呀~師兄

上一頁下一頁
發新話題