上一頁下一頁
發新話題

老婆/女友3P

收藏  |  訂閱
105  33.3k

引用:
原帖由 成日好硬 於 2020-3-2 15:25 發表 查看引用來源

相同片係佢哋出既要求,屌佢老婆就一定要比佢哋拍。不過大家都有身體特徵會比人認到,同埋呢啲遊戲一定要尊重遊戲規則,始終係人哋屋企,agree左唔會比其他人睇就一定唔可以。就算而家無見都唔可以啦,係咪? ...
有言再先.....無計啦

引用:
原帖由 成日好硬 於 2020-3-2 15:25 發表 查看引用來源

相同片係佢哋出既要求,屌佢老婆就一定要比佢哋拍。不過大家都有身體特徵會比人認到,同埋呢啲遊戲一定要尊重遊戲規則,始終係人哋屋企,agree左唔會比其他人睇就一定唔可以。就算而家無見都唔可以啦,係咪? ...
有言再先.....無計啦

引用:

我覺得就算冇講清楚,人地比埋個老婆你屌,都唔好亂放相上網啦

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2020-3-2 16:15 發表 查看引用來源

我覺得就算冇講清楚,人地比埋個老婆你屌,都唔好亂放相上網啦
無錯,會有報應

其實搞人老婆時,比人地老公望住,會有乜感覺?

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2020-3-2 18:47 發表 查看引用來源
其實搞人老婆時,比人地老公望住,會有乜感覺?
我自己就之前都有試過3P同4P,不過第一次攪佢老婆己時候都有小小老尷,不過熱身完佢老公不斷叫我插入啲大力啲,又幫手攪到佢老婆勁淫,所以都ok既

回覆 36# 成日好硬 的帖子

所以搞人老婆同俾人搞自己老婆都係超正!

引用:
原帖由 giggs2829 於 2020-3-2 10:04 PM 發表 查看引用來源
所以搞人老婆同俾人搞自己老婆都係超正!
師兄有玩過?

我經歷同師兄差不多
老公post老婆既相
跟住pm. Wechat聯絡
約咗出黎見面佢俾老相我睇
跟住問我有無興趣一齊玩。有無經驗
條件就係要餵飽佢老婆
當然平常既保密潛規則不可私下聯絡要守
引用:
原帖由 成日好硬 於 2020-3-2 14:56 發表 查看引用來源
香討既日子無啦啦有個男人PM我,問我有冇興趣吊佢老婆,交換左wechat,自我基本介紹之後佢叫我send啲相比佢老婆睇下。比完之後佢老公就約左我出去,淨係見佢丈夫飲左杯咖啡,傾下佢想我點對付佢太太。下次就約埋佢老婆酒店玩。 ...

引用:
原帖由 88yes 於 2020-3-3 09:47 發表 查看引用來源
我經歷同師兄差不多
老公post老婆既相
跟住pm. Wechat聯絡
約咗出黎見面佢俾老相我睇
跟住問我有無興趣一齊玩。有無經驗
條件就係要餵飽佢老婆
當然平常既保密潛規則不可私下聯絡要守
...
我試過一次咋,不過幾好玩。最緊要互相尊重先可以玩得放。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆