上一頁下一頁
發新話題

點解芙蓉今時今日仲可以咁爆場?

收藏  |  訂閱
51  12.7k

引用:
原帖由 sipadan 於 2018-3-5 04:49 PM 發表 查看引用來源
陽仔依家係要除bar,至於有D技C无除,咁可能偷雞,
熟客!有無試過33?

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-3-5 17:59 發表 查看引用來源

熟客!有無試過33?
當然有,服務超正,如果揀,我揀33打飞機,仲正過第二度口爆
不過好難約,我又吾习惯預先幾日約,通常即興,无就新野,

羊仔33聽講好紅,做左好耐。上星期去完找其他技師重係著褲

有相熟技師轉去呢間場,熟客都有666,新客就冇Lu

引用:
原帖由 sipadan 於 2018-3-5 06:53 PM 發表 查看引用來源

前排試個一個唔記得31定36中女,應未30,666

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-3-6 08:35 發表 查看引用來源

前排試個一個唔記得31定36中女,應未30,666
之前99都ok, 另一个吾記得係91定係89,陕西妹,身材幾正,服務幾好
早幾日去完,D女好多未返,

引用:
原帖由 fung234 於 2018-3-5 19:06 發表 查看引用來源
羊仔33聽講好紅,做左好耐。上星期去完找其他技師重係著褲
最紅係佢,2,3日前要book

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-3 12:59 PM 發表 查看引用來源
好多宅毒男鍾意去手推場玩溝女feel,當正d技師係瞹味對象
手叔鐘意去頭鍾索幼幼體味:smile_30:

引用:
原帖由 sipadan 於 2018-3-5 06:53 PM 發表 查看引用來源

係真唔係呀, 手推場點正得過KB場呀?
N年冇去芙仔, 佢D女有咩服務咁吸引仲正過KB場呀?

引用:
原帖由 007_jamesbond 於 2018-3-6 19:06 發表 查看引用來源

係真唔係呀, 手推場點正得過KB場呀?
N年冇去芙仔, 佢D女有咩服務咁吸引仲正過KB場呀?
師兄應該係講緊羊光33

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆