試左間嘢叫柏x頓

收藏  |  訂閱
34  5.6k

哈哈,樓主明顯初哥,柏屍頓都係一間老字號口場,玩開既人都聽過啦,出名個浴室差,啲服務生好似黑社會咁,算啦,我都只係有老相好過去做至會去下,囡囡好海鮮,好多紅牌都係果度做過一排,至少係果樹遇到三四個靚女,但都走哂了!

但唔好睇少哩個場,強項係房係靜,某啲角落位既房真係做乜都得,我係哩個場開過大!正!

樓主去哩個場做正骨係好好笑,好似去到麥記要食乾炒牛河咁奇妙!

引用:
原帖由 itemwah2 於 2018-4-6 12:38 PM 發表 查看引用來源
哈哈,樓主明顯初哥,柏屍頓都係一間老字號口場,玩開既人都聽過啦,出名個浴室差,啲服務生好似黑社會咁,算啦,我都只係有老相好過去做至會去下,囡囡好海鮮,好多紅牌都係果度做過一排,至少係果樹遇到三四 ...
記唔記得小依依?正到諗起都扯扯地

引用:
原帖由 SS000 於 2018-4-6 12:40 PM 發表 查看引用來源

記唔記得小依依?正到諗起都扯扯地
無留意喎,咩號碼?

引用:
原帖由 itemwah2 於 2018-4-6 12:47 PM 發表 查看引用來源

無留意喎,咩號碼?
當時18 號,之後去左梅記,依家嫁左人了,識白話

引用:
原帖由 itemwah2 於 2018-4-6 12:38 PM 發表 查看引用來源
哈哈,樓主明顯初哥,柏屍頓都係一間老字號口場,玩開既人都聽過啦,出名個浴室差,啲服務生好似黑社會咁,算啦,我都只係有老相好過去做至會去下,囡囡好海鮮,好多紅牌都係果度做過一排,至少係果樹遇到三四 ...
我都明,未去過當探險,我有舖引周圍探索有好的暗鼠

引用:
原帖由 emau1 於 2018-4-5 09:36 PM 發表 查看引用來源

咁奇怪,BSD口爆場你都唔知?未去過?

因為佢60分鐘,所以我唔幫親佢

邊有人去果度推油丫
所以真係要等,好耐,揾人比你

呢間好似係極高危場
不要去
睇女女相, 就知係西場。
p 到pk , friends乃曬嘢。

引用:
原帖由 glue123 於 2018-4-6 01:26 PM 發表 查看引用來源

我都明,未去過當探險,我有舖引周圍探索有好的暗鼠
冒險都要出發前做功課架 ... 

引用:
原帖由 glue123 於 2018-4-6 08:30 AM 發表 查看引用來源

性陶就去過幾次,環境我又覺得無幾個ching講咁差呀,女和環境覺得同有兒差不多!手作三百幾蚊,一獲買5次就308一次平幾十,那裡的老正覺得幾貴下,按老正或者鬼鼠我寧願去福田
請問三百幾是叫甚麼名稱?是那些技C做的?

唔洗問乜項目架,原本就得一個,其他都是煙幕,都唔洗講野,問你有冇約女,你話冇,就會帶你去房間叫女來

引用:
原帖由 glue123 於 2018-4-6 09:58 AM 發表 查看引用來源

同性陶一樣,一國兩制
有而
有冇口爆,69?

前往最後回覆