早洩既迷思同個人睇法/方法 (有D長,唔鐘意可以唔睇)

收藏  |  訂閱
24  5.3k

引用:
原帖由 zzzasd 於 2020-3-15 17:19 發表 查看引用來源
請教點樣可以喺唔食藥嘅情況下,第1Q射到盡後,可以好快重新起機黎第2Q?(即是縮短不應期)
運動.特別係下身訓練.跑步,深蹲,硬拉等..慢慢你會因為睪胴素分泌感受到活力.體能亦都增強.飲食注意唔好熬夜,避免飲酒.
咁樣你兩三日做一次愛應該可以梅開兩三度.
無捷徑,捷徑一定有副作用.

其實睇心情....🤣

引用:
原帖由 zzzasd 於 2020-3-15 17:19 發表 查看引用來源
請教點樣可以喺唔食藥嘅情況下,第1Q射到盡後,可以好快重新起機黎第2Q?(即是縮短不應期)
其實又唔好話教既,正如我有提過我用到既唔一定大家都work,就好似我其實到最後一次性交都係學唔到忍功.....

但都有D野會控制到既就係例如體能啦,就好似胡師傅既新term 精氣神
仲有條女本身有無俾到動力你,例如我果條女本身性欲同經驗高過我,做過n次佢已經知道我邊D位特別敏感,
試過佢想要第3Q含極都係未硬哂,佢就攻我袋底仲有屎眼,五秒後即刻動L,捉著佢腰後入爆佢

利申:我本身都算係反應好大果種,果時對手亦強

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-15 18:40 發表 查看引用來源
你空窗左好耐啦喎
甘搵女朋友又唔係話搵就搵到既...仲要搵到個鐘意做愛既.....更加唔係自己控制到

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-3-15 16:55 發表 查看引用來源

原來寶礦力有幫助,長知識了,多謝分享。
真係唔試過自己都唔信.......出完貨後想再起返機都快左,
同埋同ex做果陣都鐘意keep著後入唔會轉姿勢
兼且佢好要求我唔好停再一定要大力,早射反而無所謂,
如果無呢支野飲,連爆5分鐘我應該已經訓死左

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-15 22:33 發表 查看引用來源

甘搵女朋友又唔係話搵就搵到既...仲要搵到個鐘意做愛既.....更加唔係自己控制到
好難識到?關唔關工作同社交圈子問題?祝你身體健康同早日遇到個夾嘅另一半

多謝分享,好詳細,要慢慢睇

時間呢樣野覺得唔穩定, 可能唔係定時定候就造, 又或者係當時狀態影響可長可短, 隔得耐冇出貨自然係快左 dd , 不過都係順其自然冇乜刻意做野改變佢, 老婆都係話唔好忍, 最多來多次.....

一份幾實用同好實戰的文

我反而好想快出,愈快愈好﹚,可以短時間屌多幾獲

前往最後回覆