上一頁下一頁
發新話題

我和人妻同事的私事。不定時更新

收藏  |  訂閱
188  131.1k

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-3-10 11:33 發表 查看引用來源
係囉,無人知啦!
兩嗰鐘玩到好多嘢,屌到腳仔軟🤣🤣

Lunch都會一班同事一齊食晏,班女人行前面,其他食煙嘅男同事行後面。喺後面望住佢籮柚行路嗰陣微微咁扭下,都係一種視覺嘅享受。

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-3-10 11:37 發表 查看引用來源
兩嗰鐘玩到好多嘢,屌到腳仔軟🤣🤣
都係架!!

引用:
原帖由 gary781129 於 2020-3-10 10:20 發表 查看引用來源
公司嘅一段小插曲:
七人車之戰過後,阿May佢老公都經常喺香港,我同May久不久都收工都一齊食飯。真係食飯冇任何出軌行為,一個weekdays 嘅下晝(都唔記得星期幾)。因為要寄辦去美國俾客,我入倉度執辦。我差唔多行到倉門口聽到 ...
Good post,師兄同同事真係唔錯,但同同事其實都有點風險.

回覆 84# dragonbone 的帖子

風險係會有。之但係佢有老公小朋友,我又單身🐶,大家都守得好密。每次happy完大家都唔會再提。係嗰次喺貨倉佢搣我籮柚我先還拖,我哋都好守規矩。

引用:
原帖由 gary781129 於 2020-3-10 12:16 發表 查看引用來源
風險係會有。之但係佢有老公小朋友,我又單身🐶,大家都守得好密。每次happy完大家都唔會再提。係嗰次喺貨倉佢搣我籮柚我先還拖,我哋都好守規矩。 ...
哈哈,原來你係單身!

之後係咪可打真軍呢?

第三步曲預告: 硬橋硬馬真功夫作客大戰瑜珈人妻。

引用:
原帖由 gary781129 於 2020-3-10 13:50 發表 查看引用來源
第三步曲預告: 硬橋硬馬真功夫作客大戰瑜珈人妻。
瑜加女真係好柔軟

回覆 89# Hkwargod 的帖子

女人身體真係好柔軟。我自細跟阿爺學洪拳,唔算好精。都叫有d底子,好多跳高擒低都難我唔到。大個咗又接觸泰拳,身體都有一定柔軟度。要拉鬆晒筋先勉強都開到一字馬不過要師兄弟幫手拉。我彎腰額頭都貼唔到小腿。佢柔軟度好我好多,一字馬話拉就拉。同樣彎腰額頭可以貼到小腿。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆