上一頁下一頁
發新話題

最新消息,FL被封

收藏  |  訂閱
235  39.4k

有相好由FL調去pa,奪命追魂call叫客去支持,尋晚10點上去pa冒險,得幾個大陸客,
囡囡話果日FL拉咗1男1女,而家全部人分哂去其他3間,搞到機師勁多,客就少

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-3-16 01:05 PM 發表 查看引用來源
有相好由FL調去pa,奪命追魂call叫客去支持,尋晚10點上去pa冒險,得幾個大陸客,
囡囡話果日FL拉咗1男1女,而家全部人分哂去其他3間,搞到機師勁多,客就少
拉左那位 js ?

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-3-15 10:45 AM 發表 查看引用來源

而家乜都方便,你話去工幹,但係10日都上唔到網無WhatsApp,咁點解釋?失踪2日,條女都知你有古惑了
交個mobile 比friend...
報下平安...

引用:
原帖由 太陽之後 於 2018-3-14 11:38 PM 發表 查看引用來源

未做部長前咪又係機C,最初係FL333時只有060,但按得不錯的!
最初我只有030,可以忘记她了

拉左那位 js ?

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-3-18 01:37 PM 發表 查看引用來源
拉左那位 js ?
好似冇人知

引用:
原帖由 hkgals 於 2018-3-19 02:10 PM 發表 查看引用來源

好似冇人知
點會無人知,知道左但可能無上香討傾啫

年幾之前金沙灘推我朋友去死,被KO 捉左返去,呢度一樣無人提起,只係碰巧我識個條女,咪係度寫下包膠提示各位啫

玩咗咁多年唔多唔少喺啲女仔度八到啲嘢,真假就無從考證。有次有個K女話查埸𠴱時被拉,坐咗一晚,第朝個K場老闆去贖佢出來,三千大元。問佢驚唔驚,佢返問我有乜好驚。原來佢查嗰陣時都無枱坐,喺小姐房,因為無帶身分證被拉!哈哈!

引用:
原帖由 愛人結婚了 於 2018-3-19 02:27 PM 發表 查看引用來源
玩咗咁多年唔多唔少喺啲女仔度八到啲嘢,真假就無從考證。有次有個K女話查埸𠴱時被拉,坐咗一晚,第朝個K場老闆去贖佢出來,三千大元。問佢驚唔驚,佢返問我有乜好驚。原來佢查嗰陣時都無枱坐,喺小姐房,因為無帶身 ...
其實系,如果有時間,捉到都無乜好驚,好像啲女一样,去得嚟揾錢,一个人,系深圳無人無乜,失中一段時間唔會好大問題,其實無乜事。
但去玩啲客,一般嚴麻煩,失蹤一段時間,你得唔得,又要交人又要番工,好多年青手停口停,而家要揾份好啲的工都難。。。。

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-19 02:18 PM 發表 查看引用來源

點會無人知,知道左但可能無上香討傾啫

年幾之前金沙灘推我朋友去死,被KO 捉左返去,呢度一樣無人提起,只係碰巧我識個條女,咪係度寫下包膠提示各位啫
被捉到的師兄都唔會有心情講啦。。
更可况,大陸場入面啲工作人員,好少會倒自己米。。。除非你和他們好熟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆