上一頁下一頁
發新話題

女友最鐘意sd大波相引我 (#更新#相#1#63#73)#

收藏  |  訂閱
101  37.0k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-2-2 19:13 發表 查看引用來源
師兄其實淋波好定硬波好???我都係好淋....我想實正D....lol..
呢對野好堅

回覆 8# 失常少女 的帖子

好充實,好有質感,真係會愛不釋手

女友最鐘意sd大波相引我 #更新 #photo #1#63#73

引用:
原帖由 異域深情的師兄 於 2020-2-2 18:34 發表 查看引用來源
我女友一西癢就會sd大波相引我,搞到我做嘢都集中唔到,又不停撩我傾淫偈,佢對奶雖然唔係好大,不過都好好揸,佢對奶好敏感,有時揸下波搓下粒的已經有高潮,好鬼淫,我又好鬼鐘意,每次做都淫叫我大力d玩佢對波搓佢粒的,我鐘意搣完佢2 ...
都係忍唔住要餵一餵女友,佢搞到我J 癢癢咁唔出唔舒服。叫佢放工返佢屋企等我,又係一邊撩我傾淫嘢一邊做嘢,搞到我慶合合,就叫佢係停車場上車除咗條底底影相比我睇,佢話冇毛好易濕,除咗條底底一摸就濕咗,淫到呢。。返到屋企我已經忍唔住捉佢一齊沖涼,邊沖邊奶鮑,搞到佢淫叫到嗌救命,奶完佢隻鮑就到佢含我啦,條利由龜頭到打圈到深喉到奶袋,我隻手梗係係佢對奶到亂摸搓的啦,粒的已經硬晒,果刻真係好想無套內射,忍住忍住。。要安全,上到床繼續含到我唧唧聲,佢d口技真係好L正,揸住條J由龜頭開始啜,條利圍住條J奶,到奶袋,到大腿到小腿到腳趾再奶到返個袋再含J,頂唔順喇要入喇,插入去又緊又暖,同佢屌真係好夠玩,一個轉身佢自己郁個籮柚,一邊郁一邊嗌好舒服。。呢個位好正好痺 。。。忍唔住比我出咗一次先。。。我出咗佢未完,要我玩佢對波啜佢粒的,又係咁佢又高潮了。。

附件

絲打咁大對,冧少少,手感好 D.

咁林我就覺得好揸手D

回覆 73# 異域深情的師兄 的帖子

好正呀對波!會唔會考慮下分享俾其他人😏

麻甩就梗係鐘意林啲嘅啦!

引用:
原帖由 Ant-girl 於 2020-2-2 23:59 發表 查看引用來源
double may就係身型靚,有線條
頭像張相係你?
甘你靚好多

引用:
原帖由 異域深情的師兄 於 2020-2-3 10:35 發表 查看引用來源

個衰婆尋晚又西癢比波相我撩屌,就餓佢幾日,到餵佢時佢就會落力d主動d用對奶推我全身,用條利奶勻我全身,揸住我條J不停含啜吸。。未屌都爽爆,佢就會求我快d插佢。。再幫佢剃剃d毛先,到我奶埋佢隻鮑。。到時都唔洗我郁佢就自 ...
甘幾正!有性福

引用:
原帖由 異域深情的師兄 於 2020-2-3 22:28 發表 查看引用來源

都係忍唔住要餵一餵女友,佢搞到我J 癢癢咁唔出唔舒服。叫佢放工返佢屋企等我,又係一邊撩我傾淫嘢一邊做嘢,搞到我慶合合,就叫佢係停車場上車除咗條底底影相比我睇,佢話冇毛好易濕,除咗條底底一摸就濕咗,淫到呢。。返到屋企 ...
用原圖呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆