上一頁下一頁
發新話題

最新消息,FL被封

收藏  |  訂閱
235  39.4k

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-3-14 10:19 AM 發表 查看引用來源
皇苑部長000有冇C兄試過
未做部長前咪又係機C,最初係FL333時只有060,但按得不錯的!

呢幾月都鐘意去王丸,貪佢少客唔使等,而家咁多囡囡調過嚟,又總理又熟客,個場一旺就麻煩,佢打得FL,其他幾間就即刻變得好危險

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-3-14 11:49 PM 發表 查看引用來源
呢幾月都鐘意去王丸,貪佢少客唔使等,而家咁多囡囡調過嚟,又總理又熟客,個場一旺就麻煩,佢打得FL,其他幾間就即刻變得好危險
高調就變危險

引用:
原帖由 烈海皇 於 2018-3-12 10:50 PM 發表 查看引用來源
我係某場都聽到,有人會捉返唔依規舉既幾間,估唔到著裙都fl第一間中招,話會陸續有來
可能fl唔參加運動節

引用:
原帖由 無哩頭鳩 於 2018-3-15 06:56 AM 發表 查看引用來源

高調就變危險
剛剛見生果網出番ch廣告和報告,真係打死都唔去

引用:
原帖由 肥虫666 於 2018-3-15 07:30 AM 發表 查看引用來源

剛剛見生果網出番ch廣告和報告,真係打死都唔去
如果只係罰錢都或者會博下,不過為咗打個飛機,而要拘留15日,代價太大了,應該始終有好多死士為女會去冒險,不過我就唔夠膽博,有女朋友有份工,一扣15日就玩完了

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-3-14 11:49 PM 發表 查看引用來源
一網成擒。

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-3-15 08:47 AM 發表 查看引用來源

如果只係罰錢都或者會博下,不過為咗打個飛機,而要拘留15日,代價太大了,應該始終有好多死士為女會去冒險,不過我就唔夠膽博,有女朋友有份工,一扣15日就玩完了
打機只系10天
急去歐洲工干

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-3-15 10:23 AM 發表 查看引用來源

打機只系10天
急去歐洲工干
而家乜都方便,你話去工幹,但係10日都上唔到網無WhatsApp,咁點解釋?失踪2日,條女都知你有古惑了

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2018-3-12 11:14 PM 發表 查看引用來源

咁即係著運動服就安全啲
全深圳都運動服,fl當自己係咩,龍頭
我聽到有人話佢恃住唔係南湖派出管轄範圍,咪一樣出事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆