上一頁下一頁
發新話題

女友最鐘意sd大波相引我 (#更新#相#1#63#73)#

收藏  |  訂閱
101  37.0k

唔細啦,一定好好手感

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-2-2 19:13 發表 查看引用來源
師兄其實淋波好定硬波好???我都係好淋....我想實正D....lol..
真奶一定有少少淋唔會好實
比人玩得多一定更淋,無得返轉頭的
我隻奴都係大,一訓底成pat野咁,但我就係中意佢對野睇落夠下賤,唔需要珍惜

引用:
原帖由 異域深情的師兄 於 2020-2-2 18:34 發表 查看引用來源
我女友一西癢就會sd大波相引我,搞到我做嘢都集中唔到,又不停撩我傾淫偈,佢對奶雖然唔係好大,不過都好好揸,佢對奶好敏感,有時揸下波搓下粒的已經有高潮,好鬼淫,我又好鬼鐘意,每次做都淫叫我大力d玩佢對波搓佢粒的,我鐘意搣完佢2 ...
個衰婆尋晚又西癢比波相我撩屌,就餓佢幾日,到餵佢時佢就會落力d主動d用對奶推我全身,用條利奶勻我全身,揸住我條J不停含啜吸。。未屌都爽爆,佢就會求我快d插佢。。再幫佢剃剃d毛先,到我奶埋佢隻鮑。。到時都唔洗我郁佢就自動波咁想chok爆我喇。。🤭🤭

附件

短髮正丫🤩🤩🤩🤩

引用:
原帖由 異域深情的師兄 於 2020-2-3 10:35 發表 查看引用來源

個衰婆尋晚又西癢比波相我撩屌,就餓佢幾日,到餵佢時佢就會落力d主動d用對奶推我全身,用條利奶勻我全身,揸住我條J不停含啜吸。。未屌都爽爆,佢就會求我快d插佢。。再幫佢剃剃d毛先,到我奶埋佢隻鮑。。到時都唔洗我郁佢就自 ...
師兄有冇得睇流曬水無毛西

咁大對好好夾jj啦 支持

大波多好多野玩架~~

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-2-2 22:42 發表 查看引用來源
做愛最緊要有愛  
不嬲都要咁諗,唔係就唔得 enjoy

引用:
原帖由 Ant-girl 於 2020-2-2 22:55 發表 查看引用來源
個個男仔都鍾意double may女友....
我就冇呢個條件讓我男友欣賞.....唉!
只要係鍾妳,大波只係 bonus

回覆 8# 失常少女 的帖子

妳個份量真係唔少野,相信奶都回應得好忙。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆