上一頁下一頁
發新話題

羅胡暗藏刮风

收藏  |  訂閱
89  13.3k

引用:
原帖由 roony100 於 2018-4-2 08:59 AM 發表 查看引用來源
而家啲場啲消息好快,場主好清楚要交數,大陸客多能到,好像輪米甘😄😄😄,一个入一个出,啲女成日講累城狗,斤系,啲大陸人甘能多,一人一啖口水都水浸, ...
多謝提1点

引用:
原帖由 abc.chan 於 2018-4-3 07:19 PM 發表 查看引用來源

多謝提1点
不客氣。知的咪講下,又無錢銀関系,大家分享下甘,信咪信,唔信就當古仔廳,無乜大不了,上面無新聞消息,有時只系靠上網才得知信息。。。
而家討論區講的人都好少,其實有咪當睇下廳下,無壞,真假每个人有自己思想,有自己唸法,無問題。

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-4-3 01:00 PM 發表 查看引用來源

MZ,4條乜,一個星期前已經穿短裙仔。
一兩個jc穿短裙仔代表什麼?FL上月初jc已著回短裙,結果一星期後便爆水管,現還在裝修中.
當深圳所有邪場的jc都穿回往日的短裙工衣時才可以話風真係過了

引用:
原帖由 roony100 於 3/4/2018 03:03 AM 發表 查看引用來源

日日甘比人奶,点會有水,ky加尿水就有,難得啲客甘鐘意,😄😄,有啲客比咗錢,乜都玩番夠本,唔會理。。。
食得多KY加尿水會唔會中毒㗎...

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-4-3 10:33 PM 發表 查看引用來源

食得多KY加尿水會唔會中毒㗎...
天天有人奶,但沒聽聞有集體中毒事件。

引用:
原帖由 emau1 於 2018-4-3 12:55 PM 發表 查看引用來源

中女 那裡
可以69嗎?
中女泉,LS 隔離,半脫咋,仲係運動會

今日去金昌源,運動會。一開𨋢門轉個彎就係房門,完全無防備,難過咁高危,希望相熟快 d 轉場

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2018-4-3 09:27 PM 發表 查看引用來源

一兩個jc穿短裙仔代表什麼?FL上月初jc已著回短裙,結果一星期後便爆水管,現還在裝修中.
當深圳所有邪場的jc都穿回往日的短裙工衣時才可以話風真係過了
別傻 .. 當全深圳骨場著晒短裙工衣 .. 就係危險時間既開始 .. 大家想想 .. 每次嚴打第一擊 .. JS 係著乜野款式既工衣 .. 哈哈哈哈

以上全屬個人意見 .. 哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-4-4 10:54 AM 發表 查看引用來源

別傻 .. 當全深圳骨場著晒短裙工衣 .. 就係危險時間既開始 .. 大家想想 .. 每次嚴打第一擊 .. JS 係著乜野款式既工衣 .. 哈哈哈哈

以上全屬個人意見 .. 哈哈哈哈哈哈哈
我都認為
所有jc著返短裙
4台有廣告賣
先係風暴已走之時

所以暫時都未去得住

如果新政策只容許以后每周平日著短裙兩天,咁會點 ....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆