上一頁下一頁
發新話題

唔似有風

收藏  |  訂閱
41  5.3k

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-4-11 11:17 AM 發表 查看引用來源

SW重開了, 有午間小聚潻:smile_44:
重開後 .. 酒水貴左 .. 接近沙咀 .. 不過係唔使硬食 DJ 姐 ... 

引用:
原帖由 SS000 於 2018-4-11 05:10 PM 發表 查看引用來源
若果話拘留所經驗,我只識2 個case, 全部係我相熟技師,唔係道聽途說。
第一個就係金沙,擺明想熟死佢,房內斷正,坐5 日,無通知家人
第二就簡單d , 風暴期衣服不合規格,被扮客人既公安抽秤,但同場亦有技師真係 ...
多謝師兄分享,今時今日已經好少人寫,唔使介意別人信不信,大家睇完自己決定就系甘,甘會和平啲,大家都可以講,如果唔信咪當無睇過嗯。

引用:
原帖由 SS000 於 2018-4-11 05:10 PM 發表 查看引用來源
若果話拘留所經驗,我只識2 個case, 全部係我相熟技師,唔係道聽途說。
第一個就係金沙,擺明想熟死佢,房內斷正,坐5 日,無通知家人
第二就簡單d , 風暴期衣服不合規格,被扮客人既公安抽秤,但同場亦有技師真係 ...
Ching指Kam beach吗

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-4-11 11:17 AM 發表 查看引用來源

SW重開了, 有午間小聚潻:smile_44:
午间快餐都好似好有風險喎:smile_35:

引用:
原帖由 zomyzomy 於 2018-4-11 07:50 PM 發表 查看引用來源

午间快餐都好似好有風險喎:smile_35:
沙灣快仔 .. 如果要去外出既炮房 .. 跟本風險極大 .. 唔怕 KO .. 都怕賊 ...

係大陸 .. 一雞二賊三騙子 .. 通常呢三樣野都係同時存在 .. 

豪無疑問好大風,玩唔玩是個人決定,有人拉了會家庭破碎,無咗份好工,攞綜緩個的就話之你,最多幾天唔拉水貨,出冊仲可以講下自己點威,大陸坐監或者仲好過係香港瞓湯房,公安拉這些人真係哂气

引用:
原帖由 desperado11 於 11/4/2018 06:00 AM 發表 查看引用來源
豪無疑問好大風,玩唔玩是個人決定,有人拉了會家庭破碎,無咗份好工,攞綜緩個的就話之你,最多幾天唔拉水貨,出冊仲可以講下自己點威,大陸坐監或者仲好過係香港瞓湯房,公安拉這些人真係哂气
鷄蟲有分攞綜缓既人,同有工做既人咩....你拉九咗同公安講我有工做有家庭㗎...你唔好拉我,拉攞綜緩啲人啦...
你瞓醒未呀...有工做既鷄蟲...

福田唔中,深圳肯定有風,fl事件有技師識個客,話關左幾日放返,叫得大聲比公仔老係門口拍片,仲有我聽到中央派左人落黎整頓桑拿業,仲就換市長,冇事,當然你去一次半次唔會發生咩事,但唔好話冇風...

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-4-11 08:06 PM 發表 查看引用來源

沙灣快仔 .. 如果要去外出既炮房 .. 跟本風險極大 .. 唔怕 KO .. 都怕賊 ...

係大陸 .. 一雞二賊三騙子 .. 通常呢三樣野都係同時存在 ..  
訂房媽咪通知話要夜晚8點後先有女,仲要全部金魚冇得行街食井水!

引用:
原帖由 烈海皇 於 2018-4-11 10:42 PM 發表 查看引用來源
福田唔中,深圳肯定有風,fl事件有技師識個客,話關左幾日放返,叫得大聲比公仔老係門口拍片,仲有我聽到中央派左人落黎整頓桑拿業,仲就換市長,冇事,當然你去一次半次唔會發生咩事,但唔好話冇風...
嗯,甘就有排煩。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆