上一頁下一頁
發新話題

女同事青春無敵2

收藏  |  訂閱
154  98.9k

引用:
原帖由 couplelover 於 2019-10-19 12:02 PM 發表 查看引用來源
我記得師兄故事,有冇諗過玩刺激啲滿足下
有冇咩好提議先?

引用:
原帖由 cyrilkong 於 2019-10-19 11:33 AM 發表 查看引用來源

有少少典型港產家庭嘅發展傾向,個仔讀小學功課開始忙,阿媽會跟得緊啲,好多野都係以個仔為中心。咁都仲有床事嘅,1-2星期一次,可能對於好多結婚耐左嘅人都算多? ...
梗係多,btw師兄應該做幾高層?仲幾好體力

師兄今年幾多歲?
同埋你成日上去點令老婆唔發覺架?

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-10-19 01:32 PM 發表 查看引用來源

梗係多,btw師兄應該做幾高層?仲幾好體力
38喇
但係幾年前開始定期運動
係還好嘅

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2019-10-19 01:36 PM 發表 查看引用來源
師兄今年幾多歲?
同埋你成日上去點令老婆唔發覺架?
我都係趁出trip前後早兩三日去佢度訓咋,平時冇架,最多係有時老婆同朋友出街,阿仔又上緊興趣班,咁我就走去同佢睇場戲或者食個飯短聚囉。又唔會次次見面都做嘅。

引用:
原帖由 cyrilkong 於 2019-10-19 01:52 PM 發表 查看引用來源

我都係趁出trip前後早兩三日去佢度訓咋,平時冇架,最多係有時老婆同朋友出街,阿仔又上緊興趣班,咁我就走去同佢睇場戲或者食個飯短聚囉。又唔會次次見面都做嘅。 ...
咁平時收工會上去嗎?依個好似難d解釋咁

引用:
原帖由 cyrilkong 於 19-10-2019 13:49 發表 查看引用來源

38喇
但係幾年前開始定期運動
係還好嘅
原來我哋同齡

引用:
原帖由 cyrilkong 於 2019-10-19 01:28 PM 發表 查看引用來源

有冇咩好提議先?
多人遊戲啦

引用:
原帖由 cyrilkong 於 19-10-2019 13:26 發表 查看引用來源

Mmm...都有傾過嘅,佢唔係嗰種限自己30歲要結婚嗰啲,佢啲朋友都陸續結婚,但佢話順其自然喎,睇下遲啲會唔會遇到個好過我嘅⋯⋯但係話如果之後我地分手都要繼續見面同繼續做lol ...
有時就係咁矛盾
一個咁hot嘅女仔,仲可以無限中出
到佢真係搵到個更好,同時繼續同你扑,你又接受到佢被另一個男人中出呢 ?
相反搵唔到而佢又真心冧你,扑到人老珠黃又無名無份,就有好多問題衍生出來。
Sorry呀,唔係想掃你興,只係過來人分享一下

師兄我仲記得你當年篇文, 好正, J 左好多次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆