後樓梯

收藏  |  訂閱
34  9.4k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-3-20 15:03 發表 查看引用來源
呢的先比條女睇5起,我都曾經差不多經歷。
咁又唔會,少男少女時期,其實大家都係識d唔識d,當年有一個大波妹勁冧我,主動到出晒面.我竟然同佢講唔想咁早就有經驗.而家諗起當年既自己真係幾可愛又好笑.有幾個都係去到互摸階段,但又唔敢下一步.
如果我係早熟個類,當年真係食唔少處..可惜我份人好遲熟.不過有d野整定.成年後都好多奇遇.算係咁.

唉,可惜可惜,無下文唔緊要,最爽既係,不停再引佢,等到佢有一日,狠狠地逼你插七佢,個下好爽快🤣

回覆 11# 花郎 的帖子

原來女係主動要求插架,我唔知咁多,果陣廿頭,放風比我知,我的朋友呀,1個月就做左和,咁我答哦,我以為曖昧要慢慢享受,原來對家要快食,另一句係佢講,佢地話我係仔黎架,呢句真係拗頭,後來大個左,人生經驗多左 先知佢係bi, 仲要係做pure個位,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-3-20 19:00 發表 查看引用來源
原來女係主動要求插架,我唔知咁多,果陣廿頭,放風比我知,我的朋友呀,1個月就做左和,咁我答哦,我以為曖昧要慢慢享受,原來對家要快食,另一句係佢講,佢地話我係仔黎架,呢句真係拗頭,後來大個左,人生經驗多左 先知佢係bi, 仲要係做pure ...
個時幾個損友,早熟既一早已經開左齋.剩返我同另一個仲係處,成幫友成日諗辨法幫我地破處,又要我地兩個比賽邊個快開齋.我條件好過另一個好多.無耐個時未識性,飛機一早識打,硬係唔敢同女仔相處.好幾個機會就咁無左.\

好懷念...特別讀中三.有個女同學成日借d意同我一齊,又送野俾我又成日身體接觸,盲既都知咩事.我真係遲鈍到成個學期都仲懵剩剩..
無得救

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-20 21:38 發表 查看引用來源
個時幾個損友,早熟既一早已經開左齋.剩返我同另一個仲係處,成幫友成日諗辨法幫我地破處,又要我地兩個比賽邊個快開齋.我條件好過另一個好多.無耐個時未識性,飛機一早識打,硬係唔敢同女仔相處.好幾個機會就咁無左.\

...
師兄,you are not alone!
以前小學六年級時都已經有女同學開到口表示好感,但當時心智未成熟,沒有理會;到後來讀U住Hall,有女同學煲埋湯叫我上佢單人房一齊飲,因為當時有已有女朋友,最終只係飲湯,無下文,真係有D後悔。

回覆 15# adamsmith1723 的帖子

小弟青春期果陣已經有小學的世侄女問我咸野,後來大個變埋性女,聽佢講的戰績比得上呢區的文章。

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-3-24 14:41 發表 查看引用來源

師兄,you are not alone!
以前小學六年級時都已經有女同學開到口表示好感,但當時心智未成熟,沒有理會;到後來讀U住Hall,有女同學煲埋湯叫我上佢單人房一齊飲,因為當時有已有女朋友,最終只係飲湯,無下文,真係有D後悔。 ...
有人早熟有人慢熱,我地都係屬於開竅慢個班.不過我其實發育幾好性早熟,十二歲已經開始手淫.係心理個關配合唔到,純粹本能反應.第一次仲要係個大姐姐食左.可能係咁.對熟女有種喜好.

回覆 17# 花郎 的帖子

講下大姐姐的故事黎聽下,我係14先識打。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-3-25 15:09 發表 查看引用來源
講下大姐姐的故事黎聽下,我係14先識打。
同朋友去吧,俾個大姐姐睇上左主動撩我地玩,可能佢睇得出我係青頭仔.總之個時仲係薯薯地呆頭青一個.好在我樣同身材都唔差.我諗同而家我地見到有個樣好身材正但好怕丑既處女差唔多感覺呱.所以成為佢目標.
成班人飲完野佢叫我同佢去宵夜,跟住帶我上佢屋企.食左我..
佢知我第一次後俾我好仔細咁睇佢下面.教我奶佢隻鮑魚.飲左酒又第一次.初頭做射唔出軟左.佢安慰我唔緊要,沖涼攬住我瞓.臨天光我醒左勁硬,頂住佢下面同佢講姐姐我而家好硬.佢幫我帶套捉住我支野入去.今次做好順利..我告別左處男.後尾佢仲送到我上車.

第二日見到個晚一齊去吧既朋友個個陰陰嘴笑,問我係咪破左處.我話係.

回覆 19# 花郎 的帖子

我19歲果年已經出黎做野,某次搭地鐵,坐正隔離個女仔問我對鞋邊度買,好好款,我想買對比我細佬, 見你地咁上下年紀,眼光水準應該差不多,咁我問佢你細佬幾大?  24,我心諗,,下,,跟著比卡片我過2日星期日約食早餐,係尖咀加拿分同堪富利士交界果間酒店,食左個我當年比唔起錢的早餐,跟住走人無下文,果日係母親節,我同個女仔講我去買禮物比我媽咁就走左啦,張卡片好似寫明係經理。

前往最後回覆