上一頁下一頁
發新話題

最新消息,FL被封

收藏  |  訂閱
235  39.5k

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-19 02:47 PM 發表 查看引用來源

大大話話北上救國都好多年了
識得同道中人不少...
比公安拉咗要坐15日既一個都冇..真可惜
唔好話我唔識死..
東莞桑拿公安橦房我地四個拉咗两个,即晚放番返主塲繼續跳舞...沙尾 ...
以前,正常香港人都用$去代坐15天,
边有人,用$可代,吾用$代,借都要借返來,何況以前有價講。
比左$就吾報你名上去移交下一站接手。

有無人知舊109去左到返工。
定已經從良

估計開翻都係著運動衣,兼在監察名單上,冇興趣再去。

引用:
原帖由 earth008 於 2018-3-31 01:56 AM 發表 查看引用來源

以前,正常香港人都用$去代坐15天,
边有人,用$可代,吾用$代,借都要借返來,何況以前有價講。
比左$就吾報你名上去移交下一站接手。
以前畀錢的而且確可以搞掂。
特別係常平, 太子輝名下。
今日, 畀錢都未必得, 特別係要跨區捉人。

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-3-31 06:32 PM 發表 查看引用來源

以前畀錢的而且確可以搞掂。
特別係常平, 太子輝名下。
今日, 畀錢都未必得, 特別係要跨區捉人。
系,如果捉到,都唔使唸,15天,或少几日,不過都無分別

前几日,隔離網台講,有兩間捉了人,楓葉和潯水。。。小心。。。而家捉系个種捉咗你都無人知个種。。

引用:
原帖由 roony100 於 2018-4-1 11:53 AM 發表 查看引用來源
前几日,隔離網台講,有兩間捉了人,楓葉和潯水。。。小心。。。而家捉系个種捉咗你都無人知个種。。
捉左呢度一定唔知啦 .. 唔通坐緊重可以上網係内遊版吹水 ... 哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-3-30 04:02 PM 發表 查看引用來源
睇佢地客服順便裝修換過晒尐垃圾電視機,都幾好。至於習帝南巡會不會又打風就好基講。長遠計會唔會變晒床尾鬼鼠機?
到時裝修完,一個加你三十蚊呀,仲話好

FL比人捉得一次自然有另一次!
話之佢係大酒店場比董建華住過又點
加上locker仔手腳有目共賭,去完唔好後悔上黎嘈

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-29 06:29 PM 發表 查看引用來源

系,而家當官的人都知主席唔系講玩,捉到你有乜失識,用貪汚罪,双規就拉人兼充公所有財產,一下玩完,都好慘。
所以,班當官都會洗太平地,不過,而家啲大陸本地客真系夠做了,而家打风,都 ...
宜家仲成立左個叫中央監察組,類似香港既老廉,班官點都要做下野!
比人捉到貪,秦城監獄見

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆