上一頁下一頁
發新話題

我和人妻同事的私事。不定時更新

收藏  |  訂閱
188  131.2k

回覆 99# gary781129 的帖子

貴精不貴多,正嘅一個就夠!😉

話說阿May佢老公呢一段時間都喺香港,令到我同阿May冇得開心。攪到我成個人悶悶不樂,但大家都仲會出去食飯,但就冇Happy。唯有叫自己唔好胡思亂想,唯有寄情運動上面。的起心肝收工夜晚跑步,一個星期不定時跑兩晚,每晚兩個鐘。跑咗一個月覺得唔夠皮,就上網check下泰國泰拳酒店。俾我搵到清邁有一間,就即刻book酒店同同泰掌班。返工同阿姐請教日假夾星期六日,可以操足6日。pack埋拳套架生飛過去。

去到清邁要轉車坐成個鐘先到酒店,嗰度真係山卡啦。士多都冇間,呢幾日煙仔都慳返。呢5日4夜真係咩都唔駛諗,真係可以靜心操拳。因為全部都係仔,連酒店養嗰隻狗都係公。每日都係起身跑一個鐘頭步、食早餐、埋沙包、自由練習。午餐、跟教練打pad、對打練習、自由加操或休息。6點晚餐........日日咁操真係好攰。呢5日咁操,個人真係fit咗。

假期完結,返到公司如常工作。同事見到我都呆咗,明顯係黑咗同fit咗。梗係啦,日操夜操又冇啖好食,唔瘦就有鬼。

阿may見到我都同平時一樣咁糖黐豆咁。佢見我fit咗就用手指篤我手臂、胸。佢話真係實好多。我入去貨倉whatsapp佢: 我有另一個地方都操得好fit,想唔想睇? 阿may覆我: 8月先啦,老公8月去德國出差......我回覆: 好,我就keep住操到8月。

如是者我一直keep住做運動,當然都改變我衣著同飲食。衣著就係由一直著開嘅三角底改為孖煙通、減少著著牛仔褲,目的唔好焗住。飲食方面,食少菜多肉提高蛋白質。另外每個星期都食生蠔或海鮮。呢個改變直到8月初.........

8月初一個星期四晚,阿May  whatsapp send咗張相俾我。張相係一個男人背住鏡頭行緊去機場禁區。個男人就係佢老公,佢老公入閘出差去德國。佢whatsapp仲講星期六13:00做完瑜珈。

咁即係叫我星期六邊度都唔好去啦。。。。

等下一 part
睇到硬晒

呢個星期會出第三步曲: 硬橋硬馬真功夫作客大戰瑜珈人妻。

期待你的報告

期待你的戰後報導👍

推推推👍👍👍👍👍

引用:
原帖由 gary781129 於 2020-3-11 01:24 發表 查看引用來源
話說阿May佢老公呢一段時間都喺香港,令到我同阿May冇得開心。攪到我成個人悶悶不樂,但大家都仲會出去食飯,但就冇Happy。唯有叫自己唔好胡思亂想,唯有寄情運動上面。的起心肝收工夜晚跑步,一個星期不定時跑兩晚,每晚兩個鐘 ...
操到咁FIT ,MAY姐有排受

回覆 108# CCandy 的帖子

佢有瑜珈底,都唔係省油的燈

引用:
原帖由 gary781129 於 2020-3-7 21:54 發表 查看引用來源
做咗CD-ROM一段時間,都應該要同大家分享一下自己嘅經歷。

先交代一下人物先,幾年前份玩具trading嘅工。我係做Merchandiser,有個叫May(化名)人妻同事大我4年做purchaser,有兩個讀緊小學嘅小朋友,佢老公喺大陸做嘢唔係經常 ...
屌人妻仲帶袋?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆