上一頁下一頁
發新話題

久違了的長安K

收藏  |  訂閱
111  14.6k

引用:
原帖由 abc.chan 於 2018-4-3 07:20 PM 發表 查看引用來源

洗費多少
車費來回120,K房酒水340,囡錢1500,酒店房錢220,總數2180人民幣。

引用:
原帖由 barlowyau 於 2018-4-5 07:15 PM 發表 查看引用來源
樓主是ock嗎?有開的場不多今期佢ca最旺
不是。。。

引用:
原帖由 passsol 於 2018-4-9 09:17 PM 發表 查看引用來源

同飯盒一齊睇下電視,一邊睇一邊按摩,又抽下水揸下波。如果佢想打機就陪佢一齊打,玩下皇者榮耀,荒野求生,追住佢黎殺,超過癮。之後一齊沖涼然後黎1Q,搞掂後同佢去食宵夜,返房攬住訓,訓醒又1Q,一個月一次, ...
可遇不可求,好好珍惜

引用:
原帖由 passsol 於 9/4/2018 05:17 AM 發表 查看引用來源

同飯盒一齊睇下電視,一邊睇一邊按摩,又抽下水揸下波。如果佢想打機就陪佢一齊打,玩下皇者榮耀,荒野求生,追住佢黎殺,超過癮。之後一齊沖涼然後黎1Q,搞掂後同佢去食宵夜,返房攬住訓,訓醒又1Q,一個月一次, ...
有條女我一星期上佢屋企一次過夜...
佢煮定餸等我返去食飯..當我老公(儍佬就信),每次比佢2000,有人話我有個飯盒...我話喺大衆飯盒..
有錢個個都屌得,佢喺G,唔好話喺我條女..大衆飯盒就啱聽..

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-4-9 10:51 PM 發表 查看引用來源
可遇不可求,好好珍惜
yes,我地呢個關係keep左成年。。。

引用:
原帖由 passsol 於 2018-4-1 03:35 PM 發表 查看引用來源

我地唔劈酒,1600蚊5個人分,每人酒水唔洗400
正常酒水價位

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-4-1 11:46 PM 發表 查看引用來源

我立場 .. 冇隊友才是最大問題 .. 以前玩開既 .. 唔係收山就失去聯絡 ...  
me too,有錢有時間,無隊友

咩名?

引用:
原帖由 schiu88 於 2018-4-11 10:14 AM 發表 查看引用來源

me too,有錢有時間,無隊友
我d朋友無上路一排,都收晒山,七七八八囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆