新牆一個

收藏  |  訂閱
14  3.2k

新牆一個

營棍姊妹新埸,位於加笨路,太平超市斜對面6樓,做按摩送2個大堂,先來做咗松腿项目一個,美容師係甘以摸下大比和小腿而冇落油,與小弟弟無缘接足,真係唔掂,比最低小费40元,按完立即揾小鬼帶入房間,柒頭工号技師不是穿著群子入房,按背10分鐘后便拿東西,半果波推背及過水跟住洗菊花,到正面吋全果做服務,在六九之下口中花,最后幫小弟弟用暖水请洗,擦牙回來訓在身旁任抽水到响鐘。40+338元

間場格局唔得,仲差過天水

引用:
原帖由 coboko123 於 2018-4-20 05:46 AM 發表 查看引用來源
間場格局唔得,仲差過天水
格局都唔錯,冇天水甘大,大堂前后排20座位左右,睇唔到技師行catwalk.冲涼8格以上,2個厕所位置適中,放便在大堂和進房前用

应该是啤酒大厦。刚开不久,前天都想去查探一下。

引用:
原帖由 bluejean123 於 2018-4-20 12:03 PM 發表 查看引用來源
应该是啤酒大厦。刚开不久,前天都想去查探一下。
是對的

間野樓底好蟻,坐大堂變得好焗速,更衣間被大牆分幾節
最重要係美容師好多豬扒

引用:
原帖由 coboko123 於 2018-4-20 12:15 PM 發表 查看引用來源
間野樓底好蟻,坐大堂變得好焗速,更衣間被大牆分幾節
最重要係美容師好多豬扒
只見到2個美容師咋,天水最近都有新血美容師,樣子都OK既

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-4-20 12:47 PM 發表 查看引用來源
只見到2個美容師咋,天水最近都有新血美容師,樣子都OK既
我都見到有兩條鬆腿妹妹幾好,吾知大家見到既是否就是你所提到的美容?

引用:
原帖由 Move2002 於 2018-4-20 05:53 PM 發表 查看引用來源

我都見到有兩條鬆腿妹妹幾好,吾知大家見到既是否就是你所提到的美容?
下午时份,是個靚D中女既美容師摟我做大堂,点不知她叫另外一個村姑來松腿,大部份时間按小腿,三角位置都碰唔到

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-4-20 06:03 PM 發表 查看引用來源
下午时份,是個靚D中女既美容師摟我做大堂,点不知她叫另外一個村姑來松腿,大部份时間按小腿,三角位置都碰唔到
乃兄,你日日出咁多精,要養下生啦,我擔心你精盡人亡。

前往最後回覆