上一頁下一頁
發新話題

人妻老公被困武漢 中出阿妹3P#72 加相#50 P2 剃毛後 P4 露點

收藏  |  訂閱
88  87.8k

回覆 34# fatddd 的帖子

粒提子咁正,好好吮啦

😱😱😱 師兄辛苦你喇

引用:
原帖由 stan_kit 於 2020-3-12 15:22 發表 查看引用來源
東涌仲有戲院咩?🤨
唔好踢爆人。。。

佢老公好慘,娶過老婆回來,供其他人屌。

引用:
原帖由 stan_kit 於 2020-3-12 15:22 發表 查看引用來源
東涌仲有戲院咩?🤨
係仲有㗎!姑高吓啦!

引用:
原帖由 sam22 於 2020-3-13 06:41 發表 查看引用來源
係仲有㗎!姑高吓啦!
東薈城二期😏😏

回覆 34# fatddd 的帖子

巧想食大包

回覆 45# sam22 的帖子

算啦!好多人成日以為係作嘢架!

Support Ching!!!!!

過去幾星期,一有機會大家就做,一到星期五就book 酒店3日2夜。直到上星期,人妻話佢老公可能下星期安排到上飛機返港,我當然更加珍惜這两星期啦!點知人妻叫我不如上佢屋企,我當然話好喇!

果日大家收工一齊買餸玩煮飯仔,回到佢屋企,大家次一齊沖涼才煮飯,當然在浴室已經執了一劑先啦!今次佢坐在瓷盆櫃上,被我由下而上咁插上去,幾十下就已經潮吹了,感覺著D暖液從大腿流下來,滿足到呢!其實佢潮吹完之後,由於好濕我更加可以插耐D才出,最後佢反轉伏在瓷盆狗仔我才中出佢。

沖完出去煮飯,我叫佢不如只穿圍裙,佢又步,好有AV feel,佢一路煮我又撩吓佢,
佢 : 唔好,出唒水啦 !
我摸吓,嘩!真的出哂水喎,再卒下佢,直頭沿大腿深下來。我幫佢清潔下就放過佢。大家埋枱食飯,電視有開,唔知係因為CCTVB我唔想睇,定對面條圍裙吸引,望住佢食了成餐飯。男人就係咁賤,係要遮遮掩掩才吸引,佢好快就放佩筷子食飽。
我 : 咁快飽?頭先在浴室未落格呀?
佢  :真係飽呀!
跟著行過來我身邊,我都只有條Boxer,

佢 : 你飽未吖?
佢隻手就掃住我細佬,我話我仲食梗,跟住佢走了落枱底,從我boxer中間攞了細佬出來掃,舔、含。這一刻真係無哂心機食飯,

我 : 咁樣我好難食架喎!
佢 : 我請你食甜品喎!

真係好舒服,大爺咁,望住佢一路含對眼望上來,一陣就硬晒,我決定食甜品,抱住佢sofa,我本來同佢講冧射前口爆佢,點知都係忍唔到,太舒服,最後都係中出佢。

附件

螢幕擷取畫面 (6).jpg (47.55 KB)

螢幕擷取畫面 (6).jpg

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆