上一頁下一頁
發新話題

公司

收藏  |  訂閱
65  15.6k

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-2-3 19:09 發表 查看引用來源
你好似每日都要自插先心足咁XD?
好少見人一連2日都開POST咁
興奮咪寫囉

引用:
原帖由 live_alone 於 2020-2-3 19:41 發表 查看引用來源

個樣似, 但唔係好硬架, 我用嚟插菊花都可以.
尺碼: L Size
全長 21.5cm
直徑 3.3cm - 3.8cm

日本 NPG 阿拉伯強力吸盤陽具,多段的粗坑橫紋設計,粗猛龜頭一波接一波,每次的插入與拔出對陰道/後庭都是強烈的刺激,M號L號兩 ...
嘩!係邊度買?
你唔係插過菊花想插西西呀嘛?感覺好唔衛生喎

引用:
原帖由 滿滿的感覺 於 2020-2-3 22:19 發表 查看引用來源

興奮咪寫囉
原來係咁~近期比較餓又興奮所以上左黎分享

想試PM我  
我都好講求衛生架,  毎次都會用套套住支玩具玩, 這支太粗太重口味了, 我用手試過上下套弄, 那種沖擊感在手心feel到真係好勁, 肯定會勁過妳嗰支, 太粗我菊花仲未承受得到, 所以這支沒玩過,  
二個月前識咗個SP, 買來是諗住同佢玩, 不過約出嚟時比佢放飛機, 所以這支仲未搵到人試效果, 相片中肉色那支比黑色嗰支淋D和軟D.
我還二支是我經常玩的, 沒這支咁粗, 其中有一支是雙頭的(下面附圖嗰支), 可男女一齊玩, 我以前就是同Ex gf 咁玩, 又或可以二女一齊互插, 又或單女可以前後二穴一齊插, 可多種玩法. 短那邊我插入後, 剛好頂正我前列線個位置, 而我Ex gf插入後, 佢話剛好頂正佢G點的位置.   
另外想問問樓主, 妳隻鮑D毛剃得咁乾淨, 係唔係做咗Laser? 我都有剃 J 毛, 我是用剃刀, 我很喜歡滑溜那種感覺, 而且我覺得剃咗D毛之後, 性慾會大好多, 經常都想要, 唔知樓主有沒有這同感呢?

附件

睇黑絲加連身裙已經好頂癮

好想睇你插晒企係到既相 但咁大碌插得晒咩?

回覆 1# 滿滿的感覺 的帖子

勁正!!!好想現場睇呢

我兩夫妻都想現場睇下。

引用:
原帖由 滿滿的感覺 於 2020-2-2 05:49 發表 查看引用來源
上一篇嘅無格原圖大家嘅反應都好大,今次繼續。有留意我D文嘅話都知我鍾意自插到不能自拔,所以有一日我準備返公司玩,工作地方我自己有一間房,有一張細梳化,我預備好毛巾鋪上去,一到lunch我冇出去食飯,聽到出邊Office啲人走晒 ...
有個好似你咁淫嘅同事真係開心

真係識玩....不過插咁耐唔會冇水咩?

回覆 49# chanyamwai 的帖子

好正,會五會越玩越大碌。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆