上一頁下一頁
發新話題

無聊到一個極點🙄

收藏  |  訂閱
704  23.0k

引用:
原帖由 Laputa360 於 2021-8-16 23:29 發表 查看引用來源
但港女多愛外國人
我又唔覺外國人有幾好,最少溝通麻煩

引用:
原帖由 Laputa360 於 2021-8-16 23:30 發表 查看引用來源
咁可能佢對你有好感先拎相呢?唔好諗到咁極端
no la,我只會覺得外協既人先會第一日識就拎相
好似要睇完樣先再決定傾唔傾咁

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2021-8-16 23:40 發表 查看引用來源
我又唔覺外國人有幾好,最少溝通麻煩
你係用心相處就會咁諗,好多人唔係

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2021-8-16 23:41 發表 查看引用來源
no la,我只會覺得外協既人先會第一日識就拎相
好似要睇完樣先再決定傾唔傾咁
我自己都試過傾一陣比相人再問人拎相,因為通常對方唔想傾睇完相就會88,想傾就會比相岩先會再傾,我覺得你諗多左,你係覺得自己好差所以一問你拎相就反感搵原因去拒絕人

引用:
原帖由 Laputa360 於 2021-8-16 23:56 發表 查看引用來源
我自己都試過傾一陣比相人再問人拎相,因為通常對方唔想傾睇完相就會88,想傾就會比相岩先會再傾,我覺得你諗多左,你係覺得自己好差所以一問你拎相就反感搵原因去拒絕人 ...
我係會你比相我,我會禮貌地比返相你,但唔會選擇傾落去,無論你更靚仔更好傾,或者睇完我相又幾唔介意我,結果都係一樣

引用:
原帖由 Laputa360 於 2021-8-16 23:53 發表 查看引用來源
你係用心相處就會咁諗,好多人唔係
唔理解,不過都係每個人既選擇

引用:
原帖由 Laputa360 於 2021-8-16 23:56 發表 查看引用來源
我自己都試過傾一陣比相人再問人拎相,因為通常對方唔想傾睇完相就會88,想傾就會比相岩先會再傾,我覺得你諗多左,你係覺得自己好差所以一問你拎相就反感搵原因去拒絕人 ...
除非有一日我覺得大家需要見面,先會主動問拎相,最少都要係街認到對方掛

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2021-8-17 00:03 發表 查看引用來源
我係會你比相我,我會禮貌地比返相你,但唔會選擇傾落去,無論你更靚仔更好傾,或者睇完我相又幾唔介意我,結果都係一樣
所以我覺得你係太敏感,唔再講依個話題

引用:
原帖由 Laputa360 於 2021-8-17 00:15 發表 查看引用來源
所以我覺得你係太敏感,唔再講依個話題
咁可以講咩話題呢?

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2021-8-17 00:17 發表 查看引用來源
咁可以講咩話題呢?
講性話題🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆