上一頁下一頁
發新話題

分享一D被老婆玩綠刺激到我既時刻(update: #45#61

收藏  |  訂閱
83  47.3k

真係百般滋味在心頭啊C兄

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-3-16 07:31 發表 查看引用來源
有冇機會同你老婆玩吓😍😍
可惜只對健碩的白人有興趣。除非你係😛

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-3-18 02:52 發表 查看引用來源

可惜只對健碩的白人有興趣。除非你係😛
😂😂漂白吓先

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-3-17 12:18 發表 查看引用來源
要大家溝通咗先,最重要睇佢接吾接受先
其實只得個諗字,邊度講得出口呢?🤣

人類真系矛盾架又複雜既生物。同佢講「如果玩得開心就玩耐D啦......」都唔算口不對心既,不過一諗起如果佢真系太開心玩到今晚果餐要我自己一個解決又會有D唔開心,當然,後邊果句冇同佢講。

「今晚想食咩?我到左樓下超市。」電話人面,佢頭一句就若無其事咁問,

頂佢,女人既野,如果扮到好似咩都冇發生過咁,男人真系ON99唔易睇出。

「返上黎先,咩都唔使買,陣間出去食。」呢個時候咩都唔好講住,梗系要驗佢全身啦。咪畀佢有機會消毀身上D偷情證據。

一閂門我已經成隻狗公咁攏住尾撲上去,成勢咁索佢條頸又聞佢心口,一邊車佢一邊摸佢下面,唔知系咪個心形住形住,梗系覺得佢條脷舔過D咩咁陣味唔同左。
「有冇同佢打車輪?」我問,
「有。」
「我唔系問你同佢做緊既時候,系問做完,送你返黎既時候。」我亂九咁問。
「SayBye既時候錫左一陣囉。」
賤人,咁痴纏做咩!我心諗。
「條絲呢?」摸下摸下,先醒起佢有著黑絲出門,但系冇著住返黎。
「系手袋度……整污糟左。」佢伏系我身上任車任摷,軟晒咁解釋。
「著返上去!」我命令,一野抱佢過去沙發度。其實著得出去既絲襪同底褲,都預左被撕爛,又或者被人沒收左成為原味記念品。

著翻條黑絲,就好似還完返個犯罪現場一樣,大髀小腿內側都有D乾左既白色漬,我冇問系咪個姦夫D野定系佢D水,主要系有著黑絲玩既老司機大概都明白玩起上黎其實冇得分。個賤人見我眼金金咁,就伸隻腳過黎,腳尖系我鼻前撩下撩下講:「閒唔閒到呀,佢d口水呀,佢頭先含住我對腳趾舔左一陣,舔到我成隻腳都系佢d口水呀,好正,條絲仲濕緊……

個賤人有時有鋪癮,中意特登做d野激下我。

雖然中國香港已經有中國香港腳,但果時武漢仲未有武漢肺炎,我亦睇唔到條絲襪上面有咩口水跡或真系仲濕緊,不過我仲未變態到中意食其他男人既口水尾。

唔知佢系玩野定堅發姣,見我淨系摸住佢對腳聞下聞下,就話:「死啦,佢舔得我咁舒服,咁樣畀佢舔多幾次,我驚我真系中意左佢呀,點算呀老公……

屌死你個賤人丫!夠膽死咁黎問我!?

我醋意大發,捉實佢對腳成排腳趾逐隻舔,舔完左舔右,一邊撥歪佢條沾晒白汁既黑T繩,一野插入個濕西度。

果賤人即刻微絲細眼,爽到佢哼哼嗯嗯咁叫。

d水JeapJeap聲,佢就唔唔唔。

「你點同佢做,就點同我做多次!」我一路插一路命令。

佢咬住嘴唇,咪咪眼咁望住我,唔唔唔……都唔知佢系呻吟定系回應我,然後兩隻腳纏實我屁股後面,攬實我主動同我車。

「你系咪賤人!?」

「系……」

「點賤法!?」

「中意同出面D男人做,畀綠帽老公戴……」

「咁系咪要屌死你!?」

「系,好似出面D男人咁屌死我……」

屌丫!

對答既野,個賤人雖然未系好高Lv,但系已經識得點玩。然後一路講d咩咩過程姿勢等。

「佢射你邊度!?」

「我個口……」

「有冇吞埋!?」

「今次冇。」

「呃人,咁點解個口咁大陣精味?」其實冇。

「可能系佢射完我舔乾淨佢細路既時候,吞左後尾果d……

個賤人可能feel到我就到,又或者佢都要發顛,反正好賤咁話:「鍚我,鍚真D,睇下系咪真系有味,成口都系佢D味再同你打車輪好正……」

聽到個賤人咁樣黎激我,即刻著晒即時失守,一野就爆左。而條賤人亦都攬到我好實,反晒眼成身震晒,個西好似個嘴咁吮下吮下我條野,系幾舒服既。我知佢都到左,到晒頂果隻,但系我仲未懲罰夠佢,個腦諗緊點樣玩下一回合……

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-3-18 23:34 發表 查看引用來源
人類真系矛盾架又複雜既生物。同佢講「如果玩得開心就玩耐D啦......」都唔算口不對心既,不過一諗起如果佢真系太開心玩到今晚果餐要我自己一個解決又會有D唔開心,當然,後邊果句冇同佢講。

「今晚想食咩?我到左樓下超市。 ...
睇黎賤人好鐘意口爆

回覆 46# masterslave88 的帖子

都算系,其實好多女都中意玩口爆,之前問過d女,佢地話好有成功感,有種掌握住眼前個男人既所有既感覺 不過最大缺點系,唔系個個都受到陣味喎,但果d本身性格比較強勢佔有慾強既,又受到既話,反而會更主動配合

回覆 36# cal2048 的帖子

互相有堅定既信任先玩,就唔會既。不過如果男未婚女未嫁,就真系咪亂玩。。。等同極限運動高危玩意之一

回覆 39# sam7211 的帖子

開頭可能系覺得只想佢快樂,或任何理由,不過有d野只有親身試過,先知有時候,世俗定義既自己都未必系真正既自己

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-3-19 00:11 發表 查看引用來源
都算系,其實好多女都中意玩口爆,之前問過d女,佢地話好有成功感,有種掌握住眼前個男人既所有既感覺 不過最大缺點系,唔系個個都受到陣味喎,但果d本身性格比較強勢佔有慾強既,又受到既話,反而會更主動配合 ...
可遇不可求

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆