上一頁下一頁
發新話題

同房不交換

收藏  |  訂閱
42  13.7k

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-5-12 15:22 發表 查看引用來源

各有各做, 有時做下觀眾咁啦
原來係咁

其實耐咗介心鬆咗,好奇心就大咗,好易就交換玩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-5-12 13:37 發表 查看引用來源
會有唔同主題o既
不過再準確d 咁講, 個重點其實都係隨意兩個字囉, 即係唔怕俾人見
有專登約埋搞o既時候, 但更多o既時候係有人在場, d親密o既行為照做 ...
玩過一次咁大把

旁觀者清當局者迷 精彩

早年前都玩過,大家飲到high high,屌到一半拖住條女走去朋友間房

淨係同台灣朋友兩公婆會同房俾對方做觀眾, 想去泰國租間大 d villa/resort 玩, 個池都大 d 真係可以游下水唔係浸水咁細個, 慳 d 皮費就夾份些牙下, 初頭諗住有得裸泳/裸曬已經好正, 冇諗過會做左觀眾/表演者, 交換就一定唔得, 亦都唔會刻意坐定定睇對方造, 玩下輕微性遊戲就有, 要拍片就唔好拍到另一對.  租過間有 outdoor shower, 一齊行動真係 high 爆.

我都想咁玩 。。。。。

巧大對波

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-5-12 04:00 發表 查看引用來源
疫情期間, 同房不交換都不失為一個好玩法,而且有D囡囡係仲未接受到互換, 所以呢個玩法都叫做預備班, 有經驗嘅朋友不妨交換下心得
呢位人妻嘅圖, 以前係第二個地方都 post 過, 不過未有新相, 頂住先啦, 佢就係仲差一 ...
好乸大對奶奶

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-5-12 13:37 發表 查看引用來源
會有唔同主題o既
不過再準確d 咁講, 個重點其實都係隨意兩個字囉, 即係唔怕俾人見
有專登約埋搞o既時候, 但更多o既時候係有人在場, d親密o既行為照做 ...
嘩C姐有機會好想我同GF都可一齊同你聚下吖~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆