上一頁下一頁
發新話題

實踐了就不能回頭🤔

收藏  |  訂閱
3.2k  187.4k

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-27 10:35 發表 查看引用來源
頭細頭大都唔影响會淫🤭
有句話,淫人妻女笑呵呵😅
但点解比人淫自己個妻都笑呵呵呢,大概會咁,隻婆平時好撚有淫威,我講一句,唔啱聽佢會頂9句,正所謂一言9頂
佢發皮四唔洗擇日(拍拖時好温順)
久而久之,唔係怕左佢,感覺嘈嚟又点,贏一場交會輸一個家,又久而久之,佢已習慣左有屁就亂放,久而久之我又已經養成左佢d公主病,原來谷住谷住會好辛苦😓
咁又一日,我飲大幾杯同左d豬朋狗友講,話隻西婆成日頂鳩我,我一言佢9頂,d狗友又話,你平時教導得唔好,睇你上到床都唔方夠狠😅
要老友幫手咪出句聲囉,我地两脥插刀,會幫得就幫,就咁你一言佢一語下,啟發左我,老婆唔一定要自己屌,自己冇能力教得好,就比人地教下😅
就咁形成左個心態,係一個天時地利環境下,做就左比親戚操刀,當然條件就係佢要同我分享番全過程,自此發覺,屌人老婆的確笑呵呵,老婆被屌也可以笑呵呵

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-27 10:57 發表 查看引用來源
但点解比人淫自己個妻都笑呵呵呢,大概會咁,隻婆平時好撚有淫威,我講一句,唔啱聽佢會頂9句,正所謂一言9頂
久而久之,唔係怕左佢,感覺嘈嚟又点,贏一場交會輸一個家,又久而 ...
巴倫兄生路歷程而家大满足喇😏😏😏

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-27 10:57 發表 查看引用來源
久而久之,唔係怕左佢,感覺嘈嚟又点,贏一場交會輸一個家,又久而 ...
師兄人生經歷充滿哲學性啟發

引用:
原帖由 quizquizquiz 於 2020-3-27 12:09 發表 查看引用來源

師兄人生經歷充滿哲學性啟發
哲學性,我邊有咁高深🤭

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-27 12:17 發表 查看引用來源
哲學性,我邊有咁高深🤭
性學家🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-27 10:34 發表 查看引用來源
鳩頭唔洗講都又淫又烏鳩漕🤭
哈哈原汁原味先好味

原來樓主大哥背後個故事咁.......    .....總之慘過梁天來...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-27 12:49 發表 查看引用來源
原來樓主大哥背後個故事咁.......    .....總之慘過梁天來...
師兄真快及到實🤣🤣

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-3-27 12:51 發表 查看引用來源
師兄真快及到實🤣🤣
及到實 ? 及乜野 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-27 13:09 發表 查看引用來源

及到實 ? 及乜野 ?
及post反应咁快😜😜😜😜😜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆