上一頁下一頁
發新話題

實踐了就不能回頭🤔

收藏  |  訂閱
3.2k  187.2k

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-21 16:26 發表 查看引用來源
有機會同南亞仔夾計錄佢音🤭
吾好話錄音,甘砌法之後應該拍片,映相都冇問題,最緊要南亞仔肯搞佢

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-21 16:21 發表 查看引用來源
哈哈~👍咁你都諗到,你試過未呀😅
😂未呀,冲凉液就有

引用:
原帖由 andy1805 於 2020-3-21 16:35 發表 查看引用來源
吾好話錄音,甘砌法之後應該拍片,映相都冇問題,最緊要南亞仔肯搞佢
有一刻南亞插緊隻婆,感覺西門慶屌緊潘金蓮個影像🤭

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-21 16:40 發表 查看引用來源
有一刻南亞插緊隻婆,感覺西門慶屌緊潘金蓮個影像🤭
當年單立文做西門慶個樣都鬼鬼地,南亞仔有幾分似😅

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-21 16:42 發表 查看引用來源
當年單立文做西門慶個樣都鬼鬼地,南亞仔有幾分似😅
巴倫兄做演员導演摄影好忙喎😂😂😂

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-3-21 16:49 發表 查看引用來源
巴倫兄做演员導演摄影好忙喎😂😂😂
如果可以拍片就😋
整返場首映😅

引用:
原帖由 andy1805 於 2020-3-21 16:35 發表 查看引用來源
錄音易好多,拍片就唔知得唔得😅
南亞仔都唔想上鏡,佢話自己有女友,所以都要小心行事🤭

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-21 16:54 發表 查看引用來源
錄音易好多,拍片就唔知得唔得😅
南亞仔都唔想上鏡,佢話自己有女友,所以都要小心行事🤭
南亞女友得22才,佢話女友對性唔渴求,但佢反而愛屌成熟女人,佢話成熟女人先識享受比佢條大鳩屌又懂配合😅

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-21 16:57 發表 查看引用來源
南亞女友得22才,佢話女友對性唔渴求,但佢反而愛屌成熟女人,佢話成熟女人先識享受比佢條大鳩屌又懂配合😅
佢前後屌過有10個左右的成熟女人,當中又有內地嫁到香港的人妻大媽,都是30中到40尾年紀,佢都好能色食🤭

回覆 1482# 巴倫布淘 的帖子

南亞仔都好出力喎!你出老婆,佢出精。😆😆😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆