上一頁下一頁
發新話題

實踐了就不能回頭🤔

收藏  |  訂閱
3.2k  186.2k

回覆 140# 巴倫布淘 的帖子

硬係預唔到呢d 女人😰😰

引用:
原帖由 小福星 於 2020-3-1 10:46 發表 查看引用來源
師姐。
你都好淫
我唔淫架

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2020-3-1 13:41 發表 查看引用來源
硬係預唔到呢d 女人😰😰
d人成日講,可遇不可求,就係咁解🤭

附件

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-2-28 13:39 發表 查看引用來源
一次刺激就永不能回頭,綠奴的潛意識一經被燃燒就停不了
老婆貪玩下又肯嚐試😥

比個內地中醫親戚屌完,竟然我同佢都好回味😋
每次同老婆上床佢都話個影像不停浮現在腦海中,但又感覺好刺激!
每次同佢講返大家都好回味😋
太 ...
想問下呢p係唔係好刺激

回覆 134# mui1892 的帖子

C姐,對食腸有什麽心德?

引用:
原帖由 cal2048 於 2020-3-2 08:49 發表 查看引用來源
C姐,對食腸有什麽心德?
冇咩心得喎!我真係好鍾意含

回覆 146# mui1892 的帖子

成語中的含鳩待放🤭

有得個奴字o既都係刺激, 刺激過o既o野係好難返轉頭 我自己都係奴...

好似食過辛辣面之後再食返出前一丁果d香辣乜乜味o既湯底都會覺得好似飲滾水一樣

我喺版度識左位師兄,佢都係綠奴,但氹極女朋友都唔肯偷食或者同其他男人搞,連幻想同講都唔比。搞到我想幫下佢手都唔得。

綠奴都唔易做架。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-3-2 11:39 發表 查看引用來源
我喺版度識左位師兄,佢都係綠奴,但氹極女朋友都唔肯偷食或者同其他男人搞,連幻想同講都唔比。搞到我想幫下佢手都唔得。

綠奴都唔易做架。
有同好都係由於個老婆未必配合,焗住冇得玩,女人好難搞,肯配合嘅都有底線,肯同人玩嘅又可能未必有佢的要求😅
例如有d唔中意人地食煙
唔接受有大肚腩
唔接受年紀大
唔接受同朋輩認識的玩
但唔係朋輩又怕有風險
有潔癖的更煩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆