上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.4k

引用:
原帖由 azzz111 於 2012-6-18 05:20 PM 發表 查看引用來源
一早知樓主之前點解會唔同佢上床
就是等這一刻,果然高手

但你最終也上了她,她也了結了自己的心事,做到無柂無欠
真真正正可以完全放開這個行業的枷鎖,過自己的新生活
無論對人對事,她也會在這段時間好好反思如何 ...
以Helen既聰明...佢讀完書返黎就算轉做第行...都會有一番發展
佢既exact age...唔係呃你...我都唔知
佢係我上司時...冇可能問佢幾多歲
我離開左果間公司之後...見面少左...亦唔會故意問D個問題
況且我同佢當時都係舊同事既關係...點會無啦啦問人幾歲
不過我估計佢依家應該30上下

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-18 05:40 PM 發表 查看引用來源以Helen既聰明...佢讀完書返黎就算轉做第行...都會有一番發展佢既exact age...唔係呃你...我都唔知佢係我上司時...冇可能問佢幾多歲我離開左果間公司之後...見面少左...亦唔會故意問D個問題況且我同佢當 ...
咁你幾大,介唔介意講?

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-18 05:40 PM 發表 查看引用來源

以Helen既聰明...佢讀完書返黎就算轉做第行...都會有一番發展
佢既exact age...唔係呃你...我都唔知
佢係我上司時...冇可能問佢幾多歲
我離開左果間公司之後...見面少左...亦唔會故意問D個問題
況且我同佢當 ...
你想同佢發展姐弟戀?

但佢係臨走一刻,乜都還清俾你,...........

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2012-6-18 05:47 PM 發表 查看引用來源
咁你幾大,介唔介意講?

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-18 06:00 PM 發表 查看引用來源29
Good!

其實睇完你既結局,真係開心,當然,我地會期待住另一個好消息。

加油呀!

引用:
原帖由 azzz111 於 2012-6-18 05:50 PM 發表 查看引用來源

你想同佢發展姐弟戀?

但佢係臨走一刻,乜都還清俾你,...........
發唔發展得...都重係未知之素...?

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-18 06:32 PM 發表 查看引用來源

發唔發展得...都重係未知之素...?
以HELEN的材智
她可以其他時侯給你或不給你
為何要揀臨走前.她最後最捨不得你或想還清一切,重過新生活

出TRIP時問明白,以免後悔一生

又一個狗公

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-18 06:32 PM 發表 查看引用來源發唔發展得...都重係未知之素...?
擺到明佢就係等緊你做野啦,好好部署,唔好放過咁好既機會。

回覆 1# 的帖子

Thumbs up. A very good, exciting and complete story.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆