上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.4k

樓主。。。
呢個帖。。。
係我引板這些年。。。那麼多帖中。。。
睇完最感動的一個暫時

無論你問唔問果兩個問題。。。都趁機表白下

我明白你果兩個問題對你黎講都重要
有上司為救自己要自己包起心口。。。真係買少見少

希望你在英國時。。。都更新下

引用:
原帖由 henrycg68 於 2012-6-18 04:24 PM 發表 查看引用來源
(續)你想同佢發展就要包容佢o既過去,況且佢do唔想再諗番再提喇,唔好問la.

而且CHING真係想同H發展,我諗你自己都要轉行,畢竟你地同行,很多行家都知她是什麼人,除左會有可能將對佢的封殺轉移到你身上,H以前的絕招都會令你引起閒言,仲有可能話你的生意都係靠H絕招得到......

當然我係贊成自由戀愛,只是你要有些心理準備好啲

PS.一早都已經話你成日估人大戰幾多回合衰架啦,現在仲要去英國問佢果日玩過D乜,你真係得:smile_o12:

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2012-6-18 04:56 PM 發表 查看引用來源而且CHING真係想同H發展,我諗你自己都要轉行,畢竟你地同行,很多行家都知她是什麼人,除左會有可能將對佢的封殺轉移到你身上,H以前的絕招都會令你引起閒言,仲有可能話你的生意都係靠H絕招得到...... ...
有point喎!

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2012-6-18 04:56 PM 發表 查看引用來源

而且CHING真係想同H發展,我諗你自己都要轉行,畢竟你地同行,很多行家都知她是什麼人,除左會有可能將對佢的封殺轉移到你身上,H以前的絕招都會令你引起閒言,仲有可能話你的生意都係靠H絕招得到...... ...
如果照你咁講...咪癡親埋佢身既人都死
又話唔好嚴人地既過去...?

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-18 05:13 PM 發表 查看引用來源如果照你咁講...咪癡親埋佢身既人都死又話唔好嚴人地既過去...?
或者咁講,如果你地真係一齊左之後,係你公司同行家唔好太高調。

一早知樓主之前點解會唔同佢上床
就是等這一刻,果然高手

但你最終也上了她,她也了結了自己的心事,做到無柂無欠
真真正正可以完全放開這個行業的枷鎖,過自己的新生活
無論對人對事,她也會在這段時間好好反思如何面對將來的人和事

你和她的事,一切只可隨緣

HELEN 30碎?

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-18 05:13 PM 發表 查看引用來源

如果照你咁講...咪癡親埋佢身既人都死
又話唔好嚴人地既過去...?
如果只是朋友或同事當然沒問題,但BF或將來WIFE就唔係咁講法,
我咁講係因為覺得CHING並不是一個對感情隨便的人,
所以才說出我的睇法讓你參考,我亦都唔係話嚴人地過去,而係這是事實,
事實行家會點睇你
事實你受唔受到閒話
事實人地會唔會將仇恨轉移給你

我講出尼只係想你有心理準備,考慮清楚,明日幸福當然替你高興,萬一倒霉唔好怨天尤人,H小姐係無辜

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2012-6-18 05:23 PM 發表 查看引用來源

如果只是朋友或同事當然沒問題,但BF或將來WIFE就唔係咁講法,
我咁講係因為覺得CHING並不是一個對感情隨便的人,
所以才說出我的睇法讓你參考,我亦都唔係話嚴人地過去,而係這個事實,
事實行家 ...
如果樓主接受到就無問題
但HELEN真真正正還清了樓主的救命之恩

如果同樓主一起,她會憶起不愉快事和自責自己過去的不智

相反她與這行外的人一起,就是一張白紙,對自己和她的另一半也是好事
所以點解有些女藝人會嫁給外國人,不想被人知自己過去
道理是一樣

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-18 03:09 PM 發表 查看引用來源
我下星期會出差到英國,當然會趁此機會探望Helen。一聚舊情,有兩件事我其實很想問她,第一件是我躺了禍,Helen與我到日本與N先生談判,那晚我從電話聽到的"吱吱..."聲,究竟是甚麼聲音。而我在Helen房門外,隱約聽到 ...
樓主我都好希望你撞到...
我一直都有追你個post...
真係睇到好緊張....
好彩helen冇事...唔係真係.....
希望你仲有下文更新啦

如果真係愛人就要追啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆