上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.3k

用愛滋佬真係幾仆街.

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-12 03:02 PM 發表 查看引用來源
他們再收買了國內甲公司一位顧員王先生,假裝是負責人 ...
又話唔喺負責人?咁helen仲同佢傾咩生意呀?就算喺傾都傾唔成,咁helen返去一樣冇得交代架喎

而且,要搞掂單生意,佢都仲喺冇理由相你唔喺sin佢,再講以前一個成日出錯嘅下屬,就算佢信你都未必會咁 益你架喎..... (其實可能樓主好多嘢都冇交代到所以先有咁多問題 :p)

不過ching,你真喺好吊癮呀!唔該請你寫同helen埋牙嗰陣,唔好幾隻字算數!一定要俾個有咁detail得咁detail嘅report呀!:smile_o11:

再讚多次,真喺寫得好好,同埋我都贊成你唔食住,俾我都一樣會咁做 (我都試過因為原則唔食)。

其實樓主唔上helen係驚helen 有病......:smile_42:

引用:
原帖由 四十歲退休 於 2012/6/15 17:47 發表 查看引用來源其實樓主唔上helen係驚helen 有病......:smile_42:
雖然好衰,但係好好笑 :smile_o11:

引用:
原帖由 四十歲退休 於 2012-6-16 06:47 AM 發表 查看引用來源
其實樓主唔上helen係驚helen 有病......:smile_42:
ching...你信唔信我都好...當時我冇諗到有病D個問題
我剛剛救左Helen,我相信佢為人,如果佢有病,佢唔會故意傳染比我。

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-6-16 05:41 AM 發表 查看引用來源

又話唔喺負責人?咁helen仲同佢傾咩生意呀?就算喺傾都傾唔成,咁helen返去一樣冇得交代架喎

而且,要搞掂單生意,佢都仲喺冇理由相你唔喺sin佢,再講以前一個成日出錯嘅下屬, ...
ching...講真,有D細節我真係唔知,個消息我只係聽返黎,佢地點樣令Helen相信個愛滋佬係個project既幕後負責人,我真係唔知。如果Helen中計,咁就真係會"兩頭蝕",比人執一劑再染埋愛滋,跟住個project爭唔到,冇得同老闆交待,再加上比人錄影左,將佢D羞事公開,令佢名譽掃地,D條計真係好毒。

Helen信唔信我,我唔知,哩D真係要問佢至得,我以前under佢果時,雖然很多時都有野出錯(我唔係為自己辯護,有時事實上唔係做錯,只不過唔合佢心意o者,佢要求好高),但我從不說謊。做事不謹慎同個人誠信係兩回事,不能混為一談。

呢個HELEN為樓主的犧牲太多了。好彩今次樓主做了對的事!
引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-15 02:14 PM 發表 查看引用來源
後記(三)

我在酒店大堂焦急的等待Helen的出現,時間一分一秒的過去,已等了一個小時了,究竟她何時才下來呢?我的腦海中不斷浮現出那個王先生正壓在赤裸裸的Helen身上,把陽具插進Helen的陰道,他把精液連同愛滋病 ...

引用:
原帖由 henrycg68 於 2012-6-16 12:19 AM 發表 查看引用來源

當然Helen 用絕招既次數係好少, 但係作為伴侶一次也嫌多!
ching...這是否是"娶妻求處女"的傳統思想呢?

引用:
原帖由 deisler262002 於 2012-6-16 12:15 AM 發表 查看引用來源
其實一個女人,就算有幾強,點叻都好,都想比人愛和關心
師兄,睇左咁多part,感覺上你係愛佢既,放膽去追人啦

我都覺得女強人既背後,大都感情不得意,因為花在事業上既時間太多
我當時都係一心想幫佢,冇諗過追唔追佢D個問題

支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆