上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.3k

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2012-6-13 10:15 PM 發表 查看引用來源
不過HELEN佢今日冇AIDS,難保佢已經生晒椰菜花、越南玫瑰、淋病......
我要強調一點...你地唔好當左Helen係雞
我開頭D帖都有講...只係一D大客(大部份都係外地客)Helen先至要親自出馬
其他日常既客..佢既馬仔(即係我地)已經可以攪掂
要Helen出馬既case唔多...一年中平均5~6單倒
加上唔係單單都咁kick手...要到Helen出絕招
我個故事只不過將時間壓縮...講完一單跟住講第單
所以你地就覺得佢頻頻出招
現實上一單同第單既時間可能相隔數月至超過半年
雞就天天接客...Helen當然唔會

人地選舉惡鬥都係令人身敗名裂JE,家下係形同暗殺WOR……
引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-12 11:49 PM 發表 查看引用來源

哩D事可能每日都有發生
特首選舉都係咁互相攻擊互相抹黑...直要把對手置於死地

引用:
原帖由 taoyuen 於 2012-6-13 11:18 PM 發表 查看引用來源
人地選舉惡鬥都係令人身敗名裂JE,家下係形同暗殺WOR……
內地乜都會發生...有aids既雞一樣如常接客...

睇到樓主甘維護helen唔係雞一段,令我覺得此文更真實,不過,而家更有興趣知往後樓主同helen 關係,一定唔只ons 個種。。。maybe 永遠是個謎。。

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-13 11:18 PM 發表 查看引用來源

我要強調一點...你地唔好當左Helen係雞
我開頭D帖都有講...只係一D大客(大部份都係外地客)Helen先至要親自出馬
其他日常既客..佢既馬仔(即係我地)已經可以攪掂
要Helen出馬既case唔多...一年中平均5~6單倒
加 ...
樓主反應好大喎,係咪已經沉船:smile_42:

再支持下等出下集:smile_o12:

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-13 04:05 PM 發表 查看引用來源
後記(二)

在我聽到那個消息時,已是中午時份,而他們對付Helen的行動,在晚上舉行的酒會及晚宴完畢後就會展開。我非常著急,說實話,我不想她有事。其他不用說,與一個愛滋病帶菌者性交,給染上愛滋病的機會極高。 ...
唉~ching你真喺失策!點會send email架?除非有其他我哋呢啲觀眾唔知嘅情況出現,我記得你話佢會叫下屬處理email架喎!你咁搞萬一通知唔到佢就先踢爆咗佢嘅秘密俾你嘅下一手知先喇。況且,你喺會場咁喪叫,會有人認到你都唔定。再講,如果你有心提佢,點解唔一早搵佢呢?如果佢真喺好似俾人計算咁以為佢喺必要出手嘅時候咁同佢講,你都冇時間俾佢考慮事情真假,佢好有可能唔信你以為你喺幫緊新公司嚟整個反間計佢嘆.....

當然,我哋呢啲事後孔明就點噏都得,當時情況喺點真喺你先知。所以都只喺以有限嘅資料去推測啫。你寫得出嚟我估helen應該無事之後感恩圖報以身相許啩。當然應該唔只咁straight forward喇,快啲出埋結尾喇!

我好希望HELEN可以平安無事

太吊引啦:smile_22:

非常好睇嘅故事,支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆