上一頁下一頁
發新話題

影相佬甜故 (已update ..part 3 @#44 ; 新相@ #51)

收藏  |  訂閱
68  48.1k

影相係好高消費玩意:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_42: :smile_42:

so good !!! more photo please

引用:
原帖由 amandaywc 於 2012-9-24 07:00 PM 發表 查看引用來源
吾會啩.....:smile_o14:

聽過攝影師fd講~d女其實好淫~唔知真唔真~:smile_o01:

上集講到...

同佢車來車往...

part 3
之後就大家解除障礙
入左浴室沖一下先......佢都好識做...用  液搽晒成身....示意我從背後攬住佢
慢慢卒佢波波....仲幫佢洗妹妹的毛毛.....
佢毛毛很多...但明顯系有修飾過
我幫佢洗乾淨就叫佢坐系浴缸邊....慢慢kiss佢nipple..再向下
肚臍...毛毛...大腿....大腿內側...佢好自然張開左雙腿
我就向佢妹妹進攻
一舔佢門口...佢就[嗯]...成身硬晒...腳趾都伸直埋
偷望佢閉目享受緊..我就更加把勁..
舌頭伸到入去時佢細細聲講...入o的...入o的呀....好舒服
仲將雙腳張得更開去配合..真系舔足半個鐘...佢high到一直深呼吸
佢過引完我就抱佢上床...

引用:
原帖由 沉魚落硬 於 2012-9-24 04:20 PM 發表 查看引用來源
haha,其實係未女model都預左比攝影師搞(如果岩佢feel既話)
以前唔系...系好講feel的

依家分左2派

1..真系正經影
2.....佢地叫..trade....的

不過...第一類都可以對你有feel...到時就foc啦

引用:
原帖由 馬尼拉 於 2012-9-24 12:42 AM 發表 查看引用來源
話說小弟一所都喜歡攝影
上幾年比班豬朋狗友叫左我上去大陸幫手影相
之後就喜歡上..人像攝影了
之後就返hk搵人影相
先講其中一個
佢系在一個model趺士吉認識
23歲
小肥啦
不過就好大波

頭一兩次同佢影都是普 ...
Thanks for sharing!:smile_35:

支持

回覆 44# 的帖子

咁短架>>>>>>>

好似無乜波:smile_27:

引用:
原帖由 馬尼拉 於 2012-9-24 12:42 AM 發表 查看引用來源
話說小弟一所都喜歡攝影
上幾年比班豬朋狗友叫左我上去大陸幫手影相
之後就喜歡上..人像攝影了
之後就返hk搵人影相
先講其中一個
佢系在一個model趺士吉認識
23歲
小肥啦
不過就好大波
頭一兩次同佢影都是普 ...
31推啦...支持出相

上一頁下一頁