上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.2k

引用:
原帖由 笨笨超A_A 於 2012-6-7 03:34 PM 發表 查看引用來源

你唔明我講咩囉

我意思係你而家所做既事就等如好多寫字樓果d講人事非既死八婆無分別
只係內容由閒話變成性愛

你係網上面講你既前度上司 仲要係被踢出果一行咁特別既人
如果咁巧合屬於果一行既行家路過呢度 ...
ching...多謝指點
各行各業都有D不為人知既秘聞...這只不過是大城市一則小人物小故事吧
類似既故事,多至鳳毛麟角
本版的設立,就是讓網友分享一些"引人入性"的個人經驗,事件或親身既體驗
在故事中,有很多可以identify到個別人士的地方,我都略去或作適當修改
就以台灣佬果件事黎講,事實上客戶並非來自台灣,而是另外一個國家,我故意把他改寫
我本應計畫寫到我離開那間公司為止,只不過有網友提到,我才考慮寫下去。
社會上是非曲直的事多的是,你虞我詐的事更天天發生,變化無窮
要說某個人做過某些事是易如反掌
但要證明某個人是否做過某些事便難過登天
是否單憑網上一個故事就可以斷定在現實世界裡的某某人哩?
亦有很多網友問過我是那一行,我都不便回答。
就讓我補註一句..."如有雷同,實屬巧合吧..."

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2012-6-7 02:45 PM 發表 查看引用來源
我明架,放心啦。

多謝支持..!

又要睇又要話人!

引用:
原帖由 hcleung113 於 2012-6-7 06:40 PM 發表 查看引用來源
ching, any update? waiting for
all day

ching...多謝支持
我寫這故事是"餐搵餐食...日日清"的
今天空閒時間太少,趕不及完成下一part (下一part是講述我為何要離開那間公司的)
明天一定可以出到

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-7 06:50 PM 發表 查看引用來源ching...多謝支持我寫這故事是"餐搵餐食...日日清"的今天空閒時間太少,趕不及完成下一part (下一part是講述我為何要離開那間公司的)明天一定可以出到
慢慢,唔急。

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-7 06:50 PM 發表 查看引用來源

ching...多謝支持
我寫這故事是"餐搵餐食...日日清"的
今天空閒時間太少,趕不及完成下一part (下一part是講述我為何要離開那間公司的)
明天一定可以出到
師兄講真 其實我唔係太敢睇你呢個post 因為的確令我個心唔多舒服 我個人覺得女主角好慘

推上

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-7 14:38 發表 查看引用來源

ching...我都承認我係衰仔
當初全係出於好奇心...因為行家中流傳佢(Helen)用D唔正經既手段拉客
見有機會,當然想求證一下
我都諗唔通台灣客點解要同佢立即係office攪,而唔返去酒店攪
為左夠刺激...或是恐怕 ...
所以要速戰速決...將佢就地正法
俾人發現真係無哂面..

引用:
原帖由 icelun 於 2012-6-7 07:07 PM 發表 查看引用來源

師兄講真 其實我唔係太敢睇你呢個post 因為的確令我個心唔多舒服 我個人覺得女主角好慘
唉...講到尾都係見人見智,有人話佢究猶自取,觀點與角度問題o者.
正如我D帖都寫過,佢(女主角)成日同我地講
想有收穫,就要付出...
以佢既付出同收穫比較,到底值唔值,真係好難講。

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-7 11:16 PM 發表 查看引用來源

唉...講到尾都係見人見智,有人話佢究猶自取,觀點與角度問題o者.
正如我D帖都寫過,佢(女主角)成日同我地講
想有收穫,就要付出...
以佢既付出同收穫比較,到底值唔值,真係好難講。
恕小弟直言,你係呢度出既每一個故事同細節,過到自己、對得住良心就寫出黎,如果有內疚或者唔好意思就唔好寫。

唔駛太介意其他版有點睇,每個人既尺度都唔同,寫得少,又話無既睇、唔夠喉;寫得多、又話過份左,邊照顧到咁多人既感受。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆