上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.2k

引用:
原帖由 輝哥哥 於 2012-6-7 12:14 AM 發表 查看引用來源
其實咁耐以黎你有無諗過同佢執返劑?

D個問題我係早前都答過
佢雖然係好索,畢竟係我上司
係office無論係攪佢,引誘佢或對佢不規矩的舉動
都可能比人話性騷擾
所以佢係我上司時,我冇咁諗

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2012-6-7 01:28 AM 發表 查看引用來源

我又唔覺佢可憐,佢之所以可以上位,你估真係靠實力咩,咪又係靠大乳,
佢出賣身體換取上位,其他同事行家就因為咁比佢踩低,咁其他人可唔可憐:smile_41:

其實我有啲覺得抵佢死添:smile_30:

最想知 ...
唉...我只能嘆一句家家有本難念的經

good post, 期待師兄既 UPDATE

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-6 04:53 PM 發表 查看引用來源

佢對絲襪究竟去左邊,我都想知,我唔知女人究竟係咩情形之下會除低對絲襪,定係對絲襪比果兩頭色狼撕爛左?我本來以為我永遠都唔會知個答案。但世事難料,竟然係一個星期後,個答案竟然比我無意中知道。

我本來 ...
用肉體換得來的生意...
真係....:smile_42: :smile_42:

睇完 台灣佬唔賤格 女主角亦唔可憐 男女主角只係各施各法去搵食

我只係覺得師兄你賤格可憐之餘仲要好仆街

你偷窺人地 仲要del女主角個屬於私人既電郵(話就話係公司用戶口 但係附照電郵算係公事之一?)

你好無品囉 仲衰過自己食完四圍唱

引用:
原帖由 笨笨超A_A 於 2012-6-7 01:10 PM 發表 查看引用來源
睇完 台灣佬唔賤格 女主角亦唔可憐 男女主角只係各施各法去搵食

我只係覺得師兄你賤格可憐之餘仲要好仆街

你偷窺人地 仲要del女主角個屬於私人既電郵(話就話係公司用戶口 但係附照電郵算係公事之一?)

你好無 ...
ching...我都承認我係衰仔
當初全係出於好奇心...因為行家中流傳佢(Helen)用D唔正經既手段拉客
見有機會,當然想求證一下
我都諗唔通台灣客點解要同佢立即係office攪,而唔返去酒店攪
為左夠刺激...或是恐怕Helen會食言...所以要速戰速決...將佢就地正法
個個都知係office攪野風險好大...容易比人見到...哩點我相信Helen都知
如果你睇返D帖,我都有講最初佢地似乎係度"講數",可能就係傾緊係邊度攪
我直角(再重申,只是直角)覺得係台灣佬要係office度攪佢,Helen不肯,但最後都同意
如果佢地係返酒店攪,我便不會偷窺到佢地了
如果我係"正義"既話,我係咪應該乜都唔睇,當冇時發生?
抑或當Helen被台灣佬屌緊果時,即刻衝入會議室,捉姦在床,痛罵"姦夫淫婦"
然後第朝向大老闆告御狀...誓要將Helen打入十八層地獄
ching...我唔係為自己辯護,是對是錯,各有爭論

至於電郵一事,現在回望
我急急delete左佢,可能都係衝動左一D
但我當時確係出於好意,我唔想Helen再受到心靈上既傷害
你有所不知,當晚我離遠見佢係台灣佬間房落返黎果時
神情真係好落薄...可能佢都料唔到台灣佬係晚宴時會突然發難
白白無上端比人砌多一劑
我唔想佢再受傷害,都係出於好意

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-7 02:38 PM 發表 查看引用來源ching...我都承認我係衰仔當初全係出於好奇心...因為行家中流傳佢(Helen)用D唔正經既手段拉客見有機會,當然想求證一下我都諗唔通台灣客點解要同佢立即係office攪,而唔返去酒店攪為左夠刺激...或是恐怕 ...
我明架,放心啦。

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-7 02:38 PM 發表 查看引用來源

ching...我都承認我係衰仔
當初全係出於好奇心...因為行家中流傳佢(Helen)用D唔正經既手段拉客
見有機會,當然想求證一下
我都諗唔通台灣客點解要同佢立即係office攪,而唔返去酒店攪
為左夠刺激...或是恐怕 ...
你唔明我講咩囉

我意思係你而家所做既事就等如好多寫字樓果d講人事非既死八婆無分別
只係內容由閒話變成性愛

你係網上面講你既前度上司 仲要係被踢出果一行咁特別既人
如果咁巧合屬於果一行既行家路過呢度入埋呢個po見到然後話返比當事人知
當事人又會有咩感覺?

到最後,你有冇做返男人應該做的事!

ching, any update? waiting for
all day

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆