上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.2k

呵呵! 文字版 AV片, 我也看得津津有味...

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-6 06:14 PM 發表 查看引用來源我相信你都知每日都有好多spam mail同廣告e-mail,果D我地都係就咁delete,咪就當果封係spam mail喇如果比佢見到果封mail,又知我幫佢check過e-mail a/c,咁即係話佢既秘密我知道晒,比佢打擊重大。
咁你又有D point喎。

支持下~!!! 正!!!

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-6 19:39 發表 查看引用來源

有人話佢究由自取,有人話佢為左錢,可以放低尊嚴,佢當初點會行D步,我唔知,可能佢都諗唔到後果,不過係台灣佬事件之後,我真係覺得佢幾可憐。
你情我願有咩可憐?

其實咁耐以黎你有無諗過同佢執返劑?

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-6 07:39 PM 發表 查看引用來源

有人話佢究由自取,有人話佢為左錢,可以放低尊嚴,佢當初點會行D步,我唔知,可能佢都諗唔到後果,不過係台灣佬事件之後,我真係覺得佢幾可憐。
我又唔覺佢可憐,佢之所以可以上位,你估真係靠實力咩,咪又係靠大乳,
佢出賣身體換取上位,其他同事行家就因為咁比佢踩低,咁其他人可唔可憐:smile_41:

其實我有啲覺得抵佢死添:smile_30:

最想知佢點比人踢出本行

pnwebman CHing you are a decent man!  BTW thanks for the update; very nice indeed

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-6 05:45 PM 發表 查看引用來源

唔好忘記個e-mail a/c係Helen既,我唔delete左佢,到佢返黎公司,開個e-mail,實見到啦。
你delete佢,台灣佬下次問返helen(都幾肯定佢一定會問),佢一樣知道你睇過。如果佢唔喺啲會玩手段嚟陷害人嘅人就好啲,如果好似我以前啲衰格老細我就一定會留一手做個保險。畢竟害人之心不可有,防人之心不可無。

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-6-7 02:21 AM 發表 查看引用來源

你delete佢,台灣佬下次問返helen(都幾肯定佢一定會問),佢一樣知道你睇過。如果佢唔喺啲會玩手段嚟陷害人嘅人就好啲,如果好似我以前啲衰格老細我就一定會留一手做個保險。 ...
我當時淨係諗到一定唔可以比佢睇到個email,其他野冇想到咁多...

黑絲誘惑。繼續支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆