上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.2k

唔好話台灣佬啊...就算咩佬都好....有得去到盡的話...佢地點會唔玩到盡啊...:smile_39: :smile_38:

樓主個女上司行左第一步想返轉頭就好難架啦....人地又係客...形勢實俾人弱架啦~...實俾人食住....唯有做成單生意....:smile_42:

支持樓主繼續分享...:smile_38:

可以認識一下...唔通職業既辛酸~:smile_38:

我直覺樓主開始同情佢上司~:smile_38:

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-5 05:25 PM 發表 查看引用來源(九)晚宴時,老闆與客人寒喧甚歎,酒過三巡,B先生突然對老闆說,在他來晚宴前,接到台灣總公司的緊急通知,合約簽署要等一等,因為有些具體事情還要了解清楚。我們一陣錯愕,不明何以突然發生這些事情,老闆面上 ...
我都話B同C係賤人黎架啦。:smile_22::smile_22::smile_22::smile_22::smile_22:

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-5 03:26 PM 發表 查看引用來源當佢還是我上司時...當然冇上過之後有冇...我的故事自有交待
你咁講,即係........:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

等你!

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2012-6-5 06:43 PM 發表 查看引用來源
我都話B同C係賤人黎架啦。:smile_22::smile_22::smile_22::smile_22::smile_22:

佢地係演活左個壞人角色....但係.....女上司第一步唔做的話...佢地都唔可以打橫黎....:smile_13:

一子錯滿盤既落索....:smile_39:

講真女上司仲有冇係公司做先...:smile_38:

不如轉工啦...從新開始...

支持!!! 期待!!!

引用:
原帖由 劍俠三少爺 於 2012-6-5 06:45 PM 發表 查看引用來源佢地係演活左個壞人角色....但係.....女上司第一步唔做的話...佢地都唔可以打橫黎....:smile_13: 一子錯滿盤既落索....:smile_39:
呢D野,有時真係好難講,一方面又覺得搵食、無計。另一方面,又覺得叫女去得太盡,俾人抽下水,都仲講得通,但係連西都出埋,就真係好似做雞。

呢個問題係早幾版都討論過,都係無一個答案,其實要講,真係講到爆post都講唔完。

引用:
原帖由 劍俠三少爺 於 2012-6-5 06:47 PM 發表 查看引用來源講真女上司仲有冇係公司做先...:smile_38: 不如轉工啦...從新開始...
佢話佢轉左工喇。

引用:
原帖由 劍俠三少爺 於 2012-6-5 06:41 PM 發表 查看引用來源
支持樓主繼續分享...:smile_38:

可以認識一下...唔通職業既辛酸~:smile_38:

我直覺樓主開始同情佢上司~:smile_38:
你講得冇錯,我覺得班台灣佬係逼緊佢,重借我地老闆黎向佢施壓
佢真係有苦自己知...
當佢上左台灣佬間房,我打電話比佢,電話冇人聽果時
我當時真係好想幫佢...但係我知道...如果我係咁衝上去
肯定不得其門而入...
就算比我真係入到去...見佢同台灣佬衣衫不整...重令佢尷尬
而且台灣佬一定再玩野...到時反令佢比老闆罵...
不過幫唔到佢...我都覺得我好衰仔...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆