上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.1k

係咁擰頭,估到係吉囉柚啦

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-5-31 05:19 PM 發表 查看引用來源
(六)

Helen把幾包避孕套放下後,走到了會議室接近玻璃這一邊,那正好了,我可以看得更加清楚。我見Helen半坐在會議桌上,而兩位先生站在她身邊,幸好他們站的位置並沒有遮擋著我的視線,我仍可以清楚的看到Helen。 ...
其實Helen都好可憐... 希望之後嘅發展不會太過份啦~~~

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2012-5-31 11:40 PM 發表 查看引用來源

同你係故事入面所提及既閒言閒語差唔多。

我年中見唔到叫做有少少姿色,又無料到,都係又做到個Senior,仲要以為自己好醒好巴閉,咪又係靠賣身體,都唔知同做雞有咩分別。

你既故事一開始話你新上班介紹佢 ...
唔好話人係雞啦,佢都唔想啫~

支持

引用:
原帖由 Chengwinnie79 於 2012-6-1 01:11 AM 發表 查看引用來源

唔好話人係雞啦,佢都唔想啫~
如果佢唔係咁串,唔係高高在上,我諗我都會同你一樣可憐佢。

支持等待下part

support support

引用:
原帖由 快樂蛋糕 於 2012-5-31 05:40 PM 發表 查看引用來源
睇到有哂反應tim,haha
有d似av情節

ching...你睇我描述都已經有反應
我當時睇現場,你都估到我當時忍得幾辛苦。

一係問佢DP得唔得
一係問佢兩三個一齊玩得唔得你上司可能只願意一個玩完到一個

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2012-5-31 11:40 PM 發表 查看引用來源

同你係故事入面所提及既閒言閒語差唔多。

我年中見唔到叫做有少少姿色,又無料到,都係又做到個Senior,仲要以為自己好醒好巴閉,咪又係靠賣身體,都唔知同做雞有咩分別。

你既故事一開始話你新上班介紹佢 ...
ching...佢咁做岩唔岩,都係見人見智
起初我上工第一日,就比佢"疾",我都對佢有D唔好感,況且第一次要under女人,個心都有D唔舒服。但係做落左,發覺佢都係唔錯既上司,辦事能力幾強,唔係果D持住有幾分姿色,做野就糊里糊塗既女仔。佢做野好仔細,叫人做野講得清清楚楚,有D咩野要留意既地方都教埋你,直頭好似家姐教細佬咁(佢年紀應該大過我1~2年),唔似我以前個男上司,拋左一大堆文件比你就算,叫你自已諗掂佢。至少返工對住個靚女上司,點都好過對住個"麻佬"上司,點都醒神D。佢係個斯斯文文既OL,好少當眾責罵下屬(更加唔會說粗口,問候人家娘親,我以前就經常比我男上司吊),就算有野做得唔好,佢都淨係叫你入房慢慢同你傾,佢話做錯野唔緊要,最緊要知道錯係邊度。

商場如戰場,大家都知,可以鬥到屍橫遍野,你死我活。佢用另類方法找生意,博上位,這點我不願評論,我都唔知起初佢點解會咁做,可能做左一次之後,慾罷不能,變成人在江湖,身不由己,不過,這些都是我的推測。

係我地班男同事中,大家都心知肚明。不過佢既然能為公司爭到生意,我地又有花紅分,咪當冇事發生。

佢用的手段,當然有唔少人睇唔順眼,始終辦公室政治係極端邪惡的,加上行家與行家間表面上言談甚歡,暗地裡如同死敵,好多人都想"對冧"佢,在我離開左D間公司之後,真係有人計畫"郁佢",等佢死無葬身之地,永遠係D行消失。或者可以在寫完依家D段故事之後,再加段後記講下佢比人"郁"D件事。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆