上一頁下一頁
發新話題

與女友性事:唔用套好舒服

收藏  |  訂閱
89  36.2k

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-5-24 00:32 發表 查看引用來源
咁你女朋友又鍾唔鍾意你射入去個feel先?
咁有得唔用套,無人想同個膠袋做愛掛

引用:
原帖由 fanny910 於 2020-5-23 23:48 發表 查看引用來源

好同意
用domdom無呢種感覺
男女都唔鐘意啦

我都係唔鐘意男友用套,平時都係射之前先帶番,要 M 完果幾日先俾佢內射。唔帶套都係我要求,帶左個 feel 差好遠,感覺唔到佢細路既溫度,坑紋。

但佢射果陣,我 feel 唔到佢 D 精熱既?係咪我問題?

杜記有隻熱感嘅套, 都好 FEEL

引用:
原帖由 sugar0725hk 於 2020-5-24 01:55 發表 查看引用來源
我都係唔鐘意男友用套,平時都係射之前先帶番,要 M 完果幾日先俾佢內射。唔帶套都係我要求,帶左個 feel 差好遠,感覺唔到佢細路既溫度,坑紋。

但佢射果陣,我 feel 唔到佢 D 精熱既?係咪我問題? ...
如果射得唔夠多 feel唔到熱係正常

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-5-24 00:32 發表 查看引用來源
咁你女朋友又鍾唔鍾意你射入去個feel先?
女朋友安全期都會叫我射入去

個人經驗臨射之前女友反較應大,但射的時候就反應較小。正常嗎?

引用:
原帖由 sugar0725hk 於 2020-5-24 01:55 發表 查看引用來源

但佢射果陣,我 feel 唔到佢 D 精熱既?係咪我問題? ...
腎好精就熱.腎虧既精唔熱

唔戴套做愛,永遠最爽最刺激

引用:

我覺得天氣冷會易feel啲精液進入果種溫暖....
我基本上次次都feel到

引用:
原帖由 SaltWetGuy 於 2020-5-25 13:50 發表 查看引用來源
女朋友安全期都會叫我射入去

個人經驗臨射之前女友反較應大,但射的時候就反應較小。正常嗎?
會唔會你射精時停左動作呀? 冇左抽插自然反應冷卻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆