上一頁下一頁
發新話題

與女友性事:唔用套好舒服

收藏  |  訂閱
89  36.3k

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-4-15 08:22 發表 查看引用來源

唔一定架 至少我ex都係最鍾意射果陣keep著抽插
你女友同我同feel
其實男仔又覺得插到最深定住射,定邊射邊插爽呢?

回覆 66# Synadad 的帖子

哈 你自己享唔享受到?

引用:
原帖由 11wingki 於 2020-4-20 15:10 發表 查看引用來源
你女友同我同feel
兩種都ok 反正射又射得最暢快 又keep著有女友既小穴夾著出

引用:
原帖由 11wingki 於 2020-4-20 15:10 發表 查看引用來源
射之前一定快速大幅度深插

到要射精既時候:
如果女朋友下面夾得好緊或高潮僅,我就頂入最深唔郁,然後一便射一便感受細老被夾住嘅感覺。
如果女朋友下面已經高潮完放鬆,我就頂到最深一便慢慢插一便射。

唔知女仔快高潮時,高潮中,高潮後會唔會有不同抽插射精偏好?
男仔喺唔喺都同我一樣既呢?

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-30 18:26 發表 查看引用來源
哈 完全正確 经驗之談
我都好都鍾意唔戴套直接射哂俾女朋友
心理上攬住女朋友,毫無阻隔地俾哂精華俾最愛嘅人會感覺好親密好幸福
生理上如果外邊射冇左被下面包住嘅感覺無咁舒服
如果戴套射會影響到射精嘅真空吸感,射得無咁舒服

你地又感覺點嘅呢?

女友載子宮環,次次中出 ,中出時既滿足感真係好爽

引用:
原帖由 wkm68 於 2020-5-23 08:16 發表 查看引用來源
女友載子宮環,次次中出 ,中出時既滿足感真係好爽
你女友幾歲?
我覺得子宮環好似生育過嘅女性先適合
我係食藥😊

引用:
原帖由 11wingki 於 2020-3-29 14:15 發表 查看引用來源
我都鍾意男仔射精時唔好定住射,最好一路射一路繼續抽插....我覺得有精液喺我入面,果幾下最尾抽插會更潤滑,更有快感
好同意
用domdom無呢種感覺

引用:
原帖由 SaltWetGuy 於 2020-5-8 13:54 發表 查看引用來源

我都好都鍾意唔戴套直接射哂俾女朋友
心理上攬住女朋友,毫無阻隔地俾哂精華俾最愛嘅人會感覺好親密好幸福
生理上如果外邊射冇左被下面包住嘅感覺無咁舒服
如果戴套射會影響到射精嘅真空吸感,射得無咁舒服

你地又感 ...
咁你女朋友又鍾唔鍾意你射入去個feel先?

引用:
原帖由 fanny910 於 2020-5-23 23:48 發表 查看引用來源

好同意
用domdom無呢種感覺
冇得比🤗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆