上一頁下一頁
發新話題

與女友性事:唔用套好舒服

收藏  |  訂閱
89  36.2k

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-29 03:56 發表 查看引用來源
係啊.差不多都係咁講.話用左套d膠唔舒服.
仲有一個問題就係,因為我同佢做得都幾激烈,戴套既話成日都要留意會唔會爆/甩
雖然之後都試過邊幾款套無甘重膠感舒服一D,
不過最終都係打真軍最好

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-29 03:48 發表 查看引用來源
希望你用緊既藥好啦.你講既好早前有人都係同我咁講.我唔知藥理,佢打左好多年避孕針一路都無咩野,仲同我講皮膚好左..點知到左某個年齡一發不可收拾.
我都想你一路靚落去,不過身邊幾個例子100%有副作用.一到三十零歲係 ...
而家d避孕藥好低劑量,唔係咁易肥,至於三十歲之後肥,咁講真,三十歲唔食藥都易肥啦!
何況我屬於男仔頭,唔貪靚,所以肥唔肥都唔係太在意

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-29 10:55 發表 查看引用來源

其實唔只男士....我果時都問佢點解甘鐘意我內射佢....
佢話唔只feel到我射入去果種熱感
而且我就想射果廿秒,佢會feel到支野會更脤更硬更熱,插得佢仲舒服.....
仲有有時射果陣 支野會有跳動
(之後佢仲叫我射果陣盡量 ...
我都鍾意男仔射精時唔好定住射,最好一路射一路繼續抽插....我覺得有精液喺我入面,果幾下最尾抽插會更潤滑,更有快感

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-29 11:07 發表 查看引用來源

仲有一個問題就係,因為我同佢做得都幾激烈,戴套既話成日都要留意會唔會爆/甩
雖然之後都試過邊幾款套無甘重膠感舒服一D,
不過最終都係打真軍最好 ...
有得揀又安全前提下當然無套爽.不過我俾主動權女方.始終佢地需要保障.

引用:
原帖由 11wingki 於 2020-3-29 14:08 發表 查看引用來源
而家d避孕藥好低劑量,唔係咁易肥,至於三十歲之後肥,咁講真,三十歲唔食藥都易肥啦!
何況我屬於男仔頭,唔貪靚,所以肥唔肥都唔係太在意
個人選擇啦.肯運動60歲都可以保持得好.不過點都好,做人開心而又唔害到人就ok

避孕針好多女打左會下身水腫會肥... 唔一定個個肯打, 仲要打完會"有可能"影響第時生...不過最安全... 食藥都難講... 帶套都係.. 不過一定安全過所謂衝刺先帶... 前面啲水...已有精子係唔出奇的... 小心做爸爸...

引用:
原帖由 11wingki 於 2020-3-29 14:15 發表 查看引用來源
我都鍾意男仔射精時唔好定住射,最好一路射一路繼續抽插....我覺得有精液喺我入面,果幾下最尾抽插會更潤滑,更有快感
呢樣真,我都會feel到佢入面有少少收縮,好似想夾我射多兩三野甘

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-29 01:45 發表 查看引用來源

當年我有次就係問條女有嘜分別
佢話戴左一來feel唔到熱,亦覺得好膠,亦feel唔到支野既凹凸位
同埋磨擦感差好遠,仲有唔戴套既時候大家都有precum做ky
總之兩者分別對佢來講就好大 ...
唔用套當然爭好遠
果個ready to play既心態,覺得隨時都可以做,可以一氣呵成咁,爭好遠
同埋體度既觸感,佢臨射前既再澎漲,事後既抱抱,都係用套時俾唔到既隔膜感

引用:
原帖由 11wingki 於 2020-3-29 14:15 發表 查看引用來源
係呀,用力撞射好爽又出好多😍

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-3-29 18:22 發表 查看引用來源
唔用套當然爭好遠
果個ready to play既心態,覺得隨時都可以做,可以一氣呵成咁,爭好遠
同埋體度既觸感,佢臨射前既再澎漲,事後既抱抱,都係用套時俾唔到既隔膜感 ...
初初都以為我個ex係極端個別例子,事後先知原來好多女士都甘enjoy打真軍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆