上一頁下一頁
發新話題

各位c兄,有冇大團C兄肯照新手

收藏  |  訂閱
44  2.0k

thanks you sharing

D台各 CP 團....都唔會特別去欺騙新人....隨意試試啦

到時多點向團長請教下囉.....一齊去玩問下知多O的, 大家都免出麻煩啦

恭喜c-hing想處男下海...記住要玩得安全D呀...同埋唔好沉船呀....:smile_45::smile_45::smile_38:

引用:
原帖由 kenny2232 於 2009-6-7 10:42 AM 發表 查看引用來源
c兄們,我想問你地大約幾多歲,我自己24歲,未去過大陸搞女仔,但見你地講既...我又想去試下...完全唔知點入手好XD...而且性經驗很少(2次咁多)0.0
希望c兄們指點一下@@
有冇信譽良好團照一下...XD驚比人老點
不如我帶你去試一試   一份 好好食 既機餐 先啦

引用:
原帖由 henry00731 於 2009-6-8 12:46 AM 發表 查看引用來源
上下SN玩下先囉
一黎就跟團驚你怕醜:smile_30:
AD我MSN啦
我真係會怕醜....哈哈!!!
你msn係咩?

引用:
原帖由 I979I980 於 2009-6-8 10:14 AM 發表 查看引用來源

不如我帶你去試一試   一份 好好食 既機餐 先啦
咩黎架..比埋你msn我...XD

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 I979I980 於 2009-6-8 01:25 PM 發表 查看引用來源

收到了嗎:smile_44:
收到了...THANK YOU

引用:
原帖由 kenny2232 於 2009-6-7 10:42 AM 發表 查看引用來源
c兄們,我想問你地大約幾多歲,我自己24歲,未去過大陸搞女仔,但見你地講既...我又想去試下...完全唔知點入手好XD...而且性經驗很少(2次咁多)0.0
希望c兄們指點一下@@
有冇信譽良好團照一下...XD驚比人老點
我介紹你一個啦....星期六有大party一齊玩呀

樓主>如你係新人, 去試下join D短線團如SZ/SW玩下先啦

我明天下午會去SW, 有時間一齊玩囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆