上一頁下一頁
發新話題

潮吹等於高潮?

收藏  |  訂閱
40  8.1k

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2020-5-19 23:13 發表 查看引用來源
第一句岩,但第二句唔岩
兩個完全唔同既感覺!
但兩重情況都係舒服,爽既!哈
潮吹係咪好似急尿感覺?
自己用玩具,會唔會做到?
仲有第一次後,係咪可以好快再尼第二次?

我有朋友自己都可以摸到自己噴水
但真係要手勢同識搵位先可以做到潮吹

回覆 32# Misssexytong 的帖子

你自己玩最知玩邊度係最舒服

回覆 33# 小辣椒仔 的帖子

我自己搵唔到個位,要靠對手幫幫手先噴到

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2020-5-21 11:28 發表 查看引用來源
我自己搵唔到個位,要靠對手幫幫手先噴到
我可以做你對手嗎

引用:
原帖由 cal2048 於 2020-5-20 14:23 發表 查看引用來源

想問C姐,你糸點玩先有潮吹,如果熟手,係咪好快I會有?
呢樣野好睇個男仔既經驗,我試過俾人用手撩到噴水,亦試過俾人用JJ插到噴水都有!
呢d都係一個好享受既過程,同快慢無關

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2020-5-8 23:54 發表 查看引用來源

潮唔潮吹倒,係咪好在於男仕既手勢問題?
定係你本身多水,了幾下就會有?
當然好睇個男仔既手勢啦,唔係個個都識架嘛!
我之前有個SP話佢無試過整唔到對手潮吹,我都信佢架,因為我同佢玩三個鐘,佢真係可以搞到我噴3-4次水!

引用:
原帖由 amiiwong 於 2020-5-23 15:48 發表 查看引用來源

呢樣野好睇個男仔既經驗,我試過俾人用手撩到噴水,亦試過俾人用JJ插到噴水都有!
呢d都係一個好享受既過程,同快慢無關
多數都係用手攪到潮吹,都可以噴幾次,但未試過jj 插到噴水,我諗jj 要好長先做到

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-5-23 20:15 發表 查看引用來源
多數都係用手攪到潮吹,都可以噴幾次,但未試過jj 插到噴水,我諗jj 要好長先做到
其實唔關JJ長度事,因為G點係喺陰道口入少少,唔使好長嘅JJ都可以磨擦到

引用:
原帖由 amiiwong 於 2020-5-23 15:53 發表 查看引用來源

當然好睇個男仔既手勢啦,唔係個個都識架嘛!
我之前有個SP話佢無試過整唔到對手潮吹,我都信佢架,因為我同佢玩三個鐘,佢真係可以搞到我噴3-4次水! ...
用手撩到噴水后,仲有冇好想被插感覺?
噴3-4次,真系好似AV片,我以為系假,邊有可能噴幾次,原來系真架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆